Paaiškėjo, ką C. Ronaldo sakė komandos draugams per Čempionų lygos rungtynių pertrauką pralaimint 0:2

Per Čempionų lygos trečiojo rungtynes tarp „Manchester United“ ir Bergamo „Atalanta“ po pirmojo kėlinio Anglijos klubas atsiliko 0:2, o komandą sutelkė Cristiano Ronaldo kalba per pertrauką.

Cristiano Ronaldo<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Cristiano Ronaldo<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2021, 12:29 PM, atnaujinta Oct 24, 2021, 12:37 PM

Po portugalo kalbos „United“ kuri sugebėjo pakreipti žaidimo eigą ir laimėjo 3:2.

„Old Trafford“ stadione jau 29-ąją min. šeimininkai buvo ant menčių po dviejų Mario Pasaličiaus ir Meriho Demiralio įvarčių.

Todėl per pertrauką C.Ronaldo, anot Anglijos žiniasklaidos, pasakė ugningą kalbą, kurios padarinius vėliau buvo galima pastebėti antrajame kėlinyje, kai Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai tris kartus pataikė į tinklą ir galiausiai laimėjo.

Lemiamą įvartį įmušė C.Ronaldo galva po Luko Shaw perdavimo.

„Cristiano kreipėsi į visą komandą ir sakė, kad toks žaidimas yra nepriimtinas. Jis paklausė žaidėjų, ar jiems nėra gėda, nes „Manchester United „negalėjo taip žaisti prieš savo gerbėjus. Jis pabrėžė, kad jie turi laimėti šias rungtynes, nes jei ne, tai komanda e gali nepatekti į kitą Čempionų lygos etapą“, – atskleidė „The Sun“ cituojamas anoniminis šaltinis.

Vėliau Bruno Fernandesas treneriui užsiminė, kad antrajame kėlinyje reikia keisti taktiką, kad jis pats galėtų žaisti kiek giliau. Portugalas vėliau pažymėjo dviems rezultatyviais perdavimais.

„United“ po pergalės 3:0 po trijų turų yra pirmoje vietoje savo grupėje.

Sekmadienį „Premier“ lygos rungtynėse „Old Trafford“ laukia mūšis su „Liverpool“, kuris dar nepatyrė nė vieno pralaimėjimo.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.