Neymaras nori iššūkių: brazilui neduoda ramybės mintys apie „Premier“ lygą

Gali būti, kad šis sezonas yra paskutinis, kai Brazilijos futbolo žvaigždė Neymaras atstovauja „Paris Saint-Germain“. Ispanijos žiniasklaida pranešė, kad brazilas netrukus gali persikelti į „Premier“ lygą.

 Neymaras.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-11-24 09:46, atnaujinta 2021-11-24 09:49

Argentiniečiui Lioneliui Messi atvykus į Prancūzijos sostinės klubą Neymaras vėl žaidžia vienoje komandoje su savo draugu, tačiau tai gali pasikeisti.

Kaip skelbia Katalonijos dienraštis „El Nacional“ anglų klubas „Manchester United“ yra suinteresuotas pasikviesti brazilą.

Trenerį norvegą Ole Gunnarą Solskjaerą atleidęs „United“ norėtų atsivesti žaidėją, kuris „taptų lyderiu, galinčiu padėti komandai išlipti iš duobės“.

Iš pradžių spėlionės buvo susijusios su Madrido „Real“ žaidėju Viniciumi Junioru, tačiau šiuo atveju kaina gali būti neįveikiama kliūtis.

Antras variantas – Neymaras.

Katalonijos žiniasklaida prisiminė garsų brazilo pareiškimą prieš trejus metus, kai jis sakė, kad „Premier lygoje žaidžia visi geriausi žaidėjai. Manoma, kad „Manchester United“ pasikliaus šiais žodžiais ir įtikins jį prisijungti.

„El Nacional“ taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad nors Neymaras su PSG laimėjo tris Prancūzijos čempionatus, tačiau nesėkmės Europos turnyruose gali paskatinti jį ieškoti naujų iššūkių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.