Е. Haalando sugrįžimas pažymėtas įvarčiu ir „Borussia“ pergale prieš „Wolfsburg“

Vokietijos „Bundesliga“ čempionate į pirmąją vietą išsiveržė Dortmundo „Borussia“ ekipa. Dortmundo futbolininkai išvykoje 3:1 (1:1) susitvarkė su „Wolfsburg“ klubu.

 Е. Haalando sugrįžimas pažymėtas įvarčiu ir „Borussia“ pergale prieš „Wolfsburg“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Е. Haalando sugrįžimas pažymėtas įvarčiu ir „Borussia“ pergale prieš „Wolfsburg“.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2021, 6:24 PM, atnaujinta Nov 27, 2021, 7:05 PM

Pirmieji įvarčiu pasižymėjo „Wolfsburg“ futbolininkai. 2-ąją rungtynių minutę poros perdavimų dėka šeimininkai nuo savo vartų kamuolį nurideno iki varžovų ir po Ridle’o Baku perdavimo Woutas Weghorstas smūgiu galva kamuolį pasiuntė į vartus.

Rezultatą Dortmundo ekipa išlygino antroje pirmo kėlinio pusėje. 32-ąją rungtynių „Wolfsburg“ gynėjas Maxence’as Lacroix savo baudos aikštelėje neleistinai nugriovė svečių futbolininką ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo Emre Canas. Šeimininkai pirmajame kėlinyje sugebėjo užsidirbti keturias geltonas korteles.

55-ąją minutę „Borussia“ pelnė antrąjį savo įvartį. Donyellas Malenas priėmė kamuolį stovėdamas kelių metrų atstumų iki baudos aikštelės linijos ir pastebėjęs, kad yra nedengiamas ilgai nedelsė ir stipriu spyriu nuginklavo šeimininkų vartininką.

Rungtynėse 73-čią minutę po traumos pasirodė ir Erlingas Haalandas nors buvo manoma, kad puolėjas iki metų pabaigos gali nerungtyniauti. Norvegas savo sugrįžimą pažymėjo pergalę užtvirtinančiu įvarčiu jau 81-ąją minutę.

Po 13-os rungtynių „Borussia“ bent jau laikinai pakilo į pirmąją vietą. Dortmundo futbolininkai savo sąskaitoje turi 30 taškų ir antroje vietoje esančius, bet rungtynėmis mažiau sužaidusius „Bayern“ futbolininkus lenkia dviem taškais. „Wolfsburg“ turėdami 20 taškų užima 7 vietą.

Kiti rezultatai:

„Bochum“ – „Freiburg“ 2:1 (0:0)

„FC Koln“ – „Borussia Monchengladbach“ 4:1 (0:0)

„Greuther Furth“ – „Hoffenheim“ 3:6 (1:2)

Berlyno „Hertha“ – „Augsburg“ 1:1 (1:0)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?