Debiutinės S. Ramoso rungtynės PSG ekipoje pažymėtos nuostabiu L. Messi žaidimu ir Neymaro trauma

Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate „Paris Saint-Germain“ išvykoje 3:1 (1:1) nugalėjo „Saint Ettiene“ ekipą.

 Debiutinės S. Ramoso rungtynės PSG pažymėtos Neymaro trauma<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Debiutinės S. Ramoso rungtynės PSG pažymėtos Neymaro trauma<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2021, 4:37 PM, atnaujinta Nov 28, 2021, 4:47 PM

Pirmieji įvarčių 23-ąją minutę pasižymėjo šeimininkai. Denisas Bouanga baudos aikštelėje pirmasis suskubo prie Gianluigio Donarrummos atremto kamuolio ir šį pasiuntė į vartus.

„St Ettiene“ nelaimei, pirmasis kėlinys jiems baigėsi tragiškai. Timothee Kolodziejczakas stabdymas į puolimą pasileidusi Kylianą Mbappe šį nugriovė, o teisėjas negailestingai futbolininkui parodė raudoną kortelę. O situacija vis tiek baigėsi įvarčiu. Lionelis Messi pakėlęs kamuolį baudos aikštelėje surado Marquinhos, kuris su galva kamuolį nukreipė į vartų tinklą.

79-tą minutę L.Messi atliko dar vieną nuostabu perdavimą. Pritraukęs prie savęs kelis žaidėjus pastebėjo į baudos aikštelę kertantį savo tautietį Angelį Di Maria ir atliko nuostabų perdavimą jam. A.Di Maria savo progos nešvaistė ir išsvedė paryžiečius į priekį.

Rungtynėms einant į pabaigą, 83-čią minutę PSG sulaukė prastų žinių. Neymaras vengdamas kontakto su varžovu pašoko į orą, o nusileidęs ant varžovo kojos stipriai kryptelėjo čiurną. Brazilas nieko nelaukdamas prašė medikų pagalbos, o netrukus neštuvais buvo išneštas iš aikštės.

Niūrių nuotaikų PSG futbolininkai per teisėjo pridėtą laiką sugebėjo pelnyti dar vieną įvartį. L.Messi atliko trečią rezultatyvų perdavimą, o Marquinhos smūgiu galva pelnė antrąjį savo rungtynių įvartį.

PSG „Ligue 1“ čempionate po 15-os turų savo sąskaitoje turi 40 taškų ir nuo antroje vietoje esančios „Nice“ ekipos jau turi 14 taškų atotrūkį. „Saint Etienne“ su 12 taškų užima paskutinę, 20 vietą, tačiau 13-oje pozicijoje esančios „Brest“ ekipos atsilieka vos trimis taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.