UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį pasitinkantis „Atletico“ treneris D. Simeone neturi ko slėpti: „Manchester City“ yra stipresnis už mus

Antradienį startuoja UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalių mūšiai, o juos atidarys pirmosios dvi stipriausiųjų aštuntuko poros. Vienoje iš jų „Manchester City“ ekipa savo aikštėje priims Madrido „Atletico“ futbolininkus.

D.Simeone. <br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Simeone. <br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2022, 11:30 AM

Turnyro aštuntfinalyje Pepo Guardiolos treniruojamas Mančesterio klubas peržengė Lisabonos „Sporting“ barjerą, o Madrido „Atletico“ pranoko „Manchester United“ futbolininkus.

Šį kartą dviejų rungtynių ketvirtfinalio serijoje komandos savo akistatą pradės Mančesterio mieste, o balandžio 13-ąją veiksmas persikels į Ispanijos sostinę.

Šios poros nugalėtojai UEFA Čempionų lygos pusfinalyje susikaus su Londono „Chelsea“ ir Madrido „Real“ ketvirtfinalio nugalėtojais.

Prieš artėjančią dvikovą „Atletico“ treneris Diego Simeone neslėpė, kad pagrindiniai poros ir viso turnyro favoritai yra varžovai iš Anglijos.

„Nors nesame favoritai, tačiau mums tenka didžiulė atsakomybė. „Manchester City“ turi puikių žaidėjų, kurie yra akivaizdžiai stipresni už mus. Vis dėlto laukia dvejos rungtynės.

„Manchester City“ ir Miuncheno „Bayern“ yra pagrindiniai kandidatai laimėti titulą, bet pernai tą padarė „Chelsea“, kai iš jų niekas to nesitikėjo“, – kalbėjo 51-erių futbolo specialistas.

Legendinis Argentinos futbolininkas taip pat prakalbo apie „Manchester City“ klubo žaidimo stilių ir išskyrė du labiausiai šioje ekipoje jam imponuojančius žaidėjus.

„Manchester City“ visada spaus ir sieks turėti kamuolį, varžovams pasiūlydami atakuojantį futbolą. Malonu į tai žiūrėti, jie nuolat tobulėja ir kaip komanda, ir kaip atskiri žaidėjai.

Apskritai man patinka Kevino Kevin De Bruyne'o ir Raheemo Sterlingo žaidimas – jie nuolat aktyvūs, nepasiduoda praradę kamuolį. Juos papildo ir treneris P.Guardiola.

Manau, kad tokie žaidėjai patiktų bet kuriam strategui“, – samprotavo D.Simeone.

Lrytas.lt primena, kad nuo šio sezono UEFA savo klubiniuose turnyruose panaikino išvykos įvarčių taisyklę.

„Manchester City“ ir Madrido „Atletico“ akistata vyks antradienį, 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.