„Juventus“ simbolis G. Chiellini atsisveikina su Turino klubu: „Užleisiu kelią jaunimui“

Nuo 2005-ųjų Turino „Juventus“ marškinėlius vilkėjęs Giorgio Chiellini atsisveikins su „Senosios Senjoros“ klubu. 37-erių italas apie tai prakalbo po trečiadienį pasibaigusio Italijos futbolo taurės finalo, kuriame jo atstovaujama „Juventus“ 2:4 nusileido Milano „Inter“ futbolininkams.

G.Chiellini.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
G.Chiellini.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2022, 12:06 PM

„Buvo 10 neįtikėtinų metų, bet atėjo laikas laikas vietą užleisti kitiems. Padariau viską, ką galėjau ir tikiuosi, kad kažką po savęs palikau“, – samprotavo legendinis Italijos gynėjas.

Sėkmingiausias jam ir Turino klubui buvo praėjęs dešimtmetis, kuriame „Juventus“ devynis kartus iš eilės iškovojo Italijos futbolo čempionų titulus.

„Užleisiu kelią jaunimui ir kitais metais manęs čia nebebus. Pirmadienį ištarsiu „sudie“ savo stadionui, o Florencijoje sužaisiu savo paskutinį mačą.

Tariu „sudie“ komandai, kurios esu pats didžiausias sirgalius. „Juve“ visada išliks su manimi“, – „Sport Mediaset“ kalbėjo italas.

Pirmadienį „Juventus“ sužais savo paskutines šio sezono namų rungtynes, o gegužės 22 lauks paskutinė sezono dvikova Florencijoje prieš „Fiorentina“ futbolininkus.

Kol kas dar nėra aišku, ar „Juventus“ tapo paskutine G.Chiellini klubinės karjeros stotele.

Kiek anksčiau italas paskelbė, kad birželį atsisveikins su nacionaline šalies rinktine, kai „Wembley“ stadione sužais draugiškas rungtynes su Argentinos ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.