Austrijoje futbolo sirgaliai degalinėje užpuolė pergalingą įvartį pelniusį varžovų žaidėją

Keturi Vienos „Rapid“ sirgaliai degalinėje užpuolė 19-metį „Red Bull Salzburg“ futbolininką Luką Sučičių.

 L. Sučičius.<br> AP/Scanpix nuotr.
 L. Sučičius.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2022, 9:36 PM

Sekmadienį Austrijos sostinėje Zalcburgo ekipa 1:0 įveikė „Rapid“ klubą, o vienintelį rungtynių įvartį 10-ąją minutę pelnė L.Sučičius. Kad ir koks laimingas galėjo būti futbolininkas, kelionė namo kroato nuotaiką tikrai pakeitė.

L.Sučičius po rungtynių turėjo likti „Allianz“ stadione, kur jam buvo atliekamas dopingo testas. Kadangi tokios procedūros užtrunka, komanda į beveik trijų valandų kelionę į Zalcburgą važiavo komandos autobusu be jaunuolio

Kiek vėliau L.Sučičius kelionę pradėjo privačiu automobiliu kartu su „Red Bull“ pagalbinio personalo nariu. Šiek tiek už Vienos jiedu sustojo degalinėje, kad numalšintų alkį ir troškulį. Ten L.Sučičas buvo užpultas.

Keturi „Rapid“ sirgaliai negalėjo susitaikyti su pralaimėjimu ir degalinės aptarnavimo zonoje jie užpuolė pergalingo įvarčio autorių.

Futbolininkui į pagalbą iškart atėjo klubo personalo darbuotojas. „Krone“ praneša, kad per išpuolį nei futbolininkas, nei klubo darbuotojas nenukentėjo, o į muštynes įsikišo ir policija.

Teigiama, kad 19-metis bent jau fiziškai laikosi gerai ir futbolininkas turėtų šeštadienį pasirodyti paskutinėse sezono rungtynėse prieš „Klagenfurt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.