„Manchester United“ treneris paaiškino, kodėl C. Ronaldo tik šildė suolą ir stebėjo, kaip komanda yra triuškinama

Portugalijos futbolo žvaigždės Cristiano Ronaldo laukia sunkus likęs sezonas. „Manchester United“ treneris Erikas ten Hagas sekmadienį paliko futbolininką ant suolo, kai jo treniruojama komanda 3:6 (0:2) pralaimėjo „Manchester City“ futbolininikams.

„Manchester United“ treneris paaiškino, kodėl C. Ronaldo tik šildė suolą ir iš šono stebėjo, kaip komanda yra triuškinama.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
„Manchester United“ treneris paaiškino, kodėl C. Ronaldo tik šildė suolą ir iš šono stebėjo, kaip komanda yra triuškinama.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2022, 11:30 AM

37-erių C.Ronaldo pirmą kartą šiame sezone mačą stebėjo nuo atsarginių suolo. Po dvikovos E. ten Hagas aiškino, kad tai darė iš pagarbos legendai.

„Neišleidau jo, nes gerbiu jo įspūdingą karjerą. Be to, norėjau išleisti Antony Martialį, jam reikia žaidybinio laiko“, – situaciją aiškino „Manchester United“ strategas.

Anglijoje vis garsiau kalbama, kad E. ten Hagas nemato portugalo savo žaidimo schemose, tad C.Ronaldo vis dažniau gali atsidurti ant atsarginių suolo.

Į tai sureagavo ir buvęs futbolininkas Roy Keane'as.

„Jie rodo didelę nepagarbą C.Ronaldo. Reikėjo su juo atsisveikinti prieš perėjimų lango pabaigą. Negalima laikyti C.Ronaldo tik tam, kad jis šildytų suolą.

Tai vienas geriausių visų laikų žaidėjų“, – kalbėjo futbolo ekspertas.

Kitas perėjimų langas atsidarys tik 2023 m. sausio 1-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.