C. Ronaldo Saudo Arabijoje pasižymėjo trimis įvarčiais ir išlieka rekordininku

Portugalas Cristiano Ronaldo ir toliau gerina įvairiausius rekordus. Šeštadienį žvaigždės atstovaujamas „Al-Nassr“ klubas Saudo Arabijos futbolo lygoje 3:0 (3:0) sutriuškino „Damac“ futbolininkus.

C. Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C. Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2023, 7:53 PM, atnaujinta Feb 25, 2023, 8:21 PM

Visus tris įvarčius pelnė Cristiano Ronaldo: jis 18-ąją minutę užtikrintai realizavo teisėjo skirtą 11 metrų baudinį bei pasižymėjo dar 23-iąją bei 44 min.

„Al-Nassr“ pirmenybėse po 18 sužaistų rungtynių turi 43 taškus ir yra pirmoje turnyrinės lentelės vietoje. Tuo tarpu „Damac“ su 22 taškais žengia septintas.

Vasario 9 dieną C.Ronaldo pelnė 4 įvarčius į „Al Vehdu“ vartus.

C.Ronaldo ir toliau pirmauja po tris įvarčius per rungtynes pelniusių vis dar kovojančių aikštėje žaidėjų sąraše. Dabar portugalo sąskaitoje yra yra 62 kartai, kai jis įmušė tris įvarčius per dvikovą – 52 kartus jis tai darė atstovaudamas klubams, 10 – žaisdamas rinktinės sudėtyje.

Būdamas iki trisdešimties metų jis tris ir daugiau įvarčių pelnė 30-tyje rungtynių, o po trisdešimties metų – 32-uose mačuose.

C.Ronaldo trijų ir daugiau įvarčių statistikoje lenkia antroje vietoje esantį Lionelį Messi, kuris tai buvo padaręs 56 mačuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.