„Banga“ namuose pasiekė revanšą prieš „Dainavą“

12-ojo turo pirmadienio rungtynės startavo Gargžduose, kur trimis taškais savo kraitį papildė aikštės šeimininkai. „Optibet A lygos“ rungtynėse tarp Gargždų „Bangos“ ir Alytaus „Dainavos“ panaikinę įvarčio deficitą pergalę rezultatu 2:1 iškovojo „Banga“.

 „Banga“ namuose pasiekė revanšą<br> alyga.lt nuotr.
 „Banga“ namuose pasiekė revanšą<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

May 3, 2023, 11:07 PM

Pirmąjį smūgį į vartų plotą jau 3-ąją rungtynių minutę atliko Aronas Olugbogi, visgi vartuose nepriekaištingai žaidė Mantas Bertašius.

A. Olugbogi ir Ernesto Stočkūno perdavimų serija baigėsi pirmuoju rungtynių įvarčiu – užtikrintas E. Stočkūno smūgis į buvusios komandos vartus išvedė svečių komandą į priekį.

Antrasis rungtynių įvartis krito 35-ąją rungtynių minutę – individualiomis pastangomis Dovydas Norvilas pelnė antrą savo sezono įvartį ir išlygino rungtynių rezultatą.

Antrojo kėlinio pradžioje gargždiškiai išsiveržė į priekį – Sigitas Urbys puikiai išsaugojo kamuolį žaidime ir perdavė jį Karoliui Žebrauskui, pastarasis smūgiavo link vartų ir po rikošeto kamuolys atsidūrė vartų tinkle.

62-ąją runtynių minutę Stanislavas Sorokinas prie maždaug 16 metrų linijos stojo atlikti laisvo smūgio, kuris sudrebino vartų konstrukciją.

Per pridėtinį laiką Artiomas Račenko atliko smūgį į vartų plotą, o ten įspūdingai savo komandą gelbėjo M. Bertašius.

Po 12 turo rungtynių „Banga“ savo kraitį papildė trimis taškais ir su 10 taškų sąskaitoje pakilo į aštuntą lentelės poziciją, tuo tarpu „Dainava“ su 14 taškų rikiuojasi šeštoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.