L. Messi užrūstino PSG vadovus: Argentinos žvaigždė nušalinta nuo komandos

Šiltai prasidėję santykiai tarp Lionelio Messi ir Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) klubo vėl pašlijo. Šį kartą Argentinos futbolo žvaigždė sulaukė komandos nuobaudos ir net dvi savaites bus nušalintas nuo PSG rungtynių bei treniruočių.

L.Messi sulaukė nuobaudos.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.Messi sulaukė nuobaudos.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2023, 10:25 AM

Pranešama, kad pirmadienį 35-erių futbolininko sprendimas išvykti į Saudo Arabiją be komandos sutikimo pažeidė Paryžiaus klubo vidaus taisykles ir už tai L.Messi buvo skirta griežta nuobauda.

PSG dviem savaitėms nušalino argentinietį nuo komandos veiklų (treniruočių bei rungtynių). Per šį laikotarpį L.Messi taip pat neuždirbs nė cento (tai turėtų sudaryti apie 1,6 mln. eurų esamo kontrakto nuostolį).

Paryžiaus komanda vis dar turi galimybę pratęsti sutartį su pernai pasaulio čempionu tapusiu futbolininku, tačiau pastarieji įvykiai vargu ar padidina šią tikimybę.

Futbolo užkulisiuose vis garsiau kalbama apie L.Messi persikėlimą į Saudo Arabiją. Būtent tai ir galėjo tapti viena iš savaitės pradžioje šurmulį sukėlusios kelionės priežasčių.

Likus penkiems turams iki Prancūzijos futbolo čempionato pabaigos PSG šiuo metu rikiuojasi pirmoje turnyrinės lentelės vietoje ir nuo artimiausio persekiotojo pirmauja penkiais taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.