Lionelis Messi spaudžia katalonus, bet argentiniečio sugrįžimo „Barcelona“ siekia tik skambiais žodžiais

Argentinos futbolo legenda Lionelis Messi artimiausiomis dienomis nori priimti sprendimą dėl savo ateities, bet vis dar nesulaukė konkretaus pasiūlymo iš „Barcelona“.

L.Messi.<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Messi.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ispanai tikisi L.Messi sugrįžimo.
Ispanai tikisi L.Messi sugrįžimo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-05-30 13:57, atnaujinta 2023-05-30 14:10

Birželio 30 dieną baigiasi žaidėjo sutartis su „Paris Saint Germain“ (PSG) ir vis dar nežinoma, kur jis žais kitą sezoną.

„Mundo Deportivo“ pranešė, kad argentinietis pavargo laukti ir nori daryti spaudimą „FC Barcelona“, kuri vis dar nepateikė oficialaus pasiūlymo grįžti į klubą.

Tad L.Messi ateitis lieka neaiški.

Argentinietis paskutines rungtynes ​​PSG gretose žais šį savaitgalį, o sutartis su Prancūzijos čempionais baigsis birželio 30 dieną.

Nėra ženklų, kad sutartis su Paryžiaus klubu būtų pratęsta ir panašu, kad argentiniečio karjera gali pasukti į JAV, Saudo Arabiją arba atgal į Kataloniją.

Tačiau pastarasis variantas gali labai greitai išnykti.

Pasak „Mundo Deportivo“, L.Messi turi pasiūlymų iš Saudo Arabijos komandos „Al-Hilal“ ir kitų klubų, kurie jam atėjo paskutinėmis valandomis.

Tačiau nė vieno nėra iš Barselonos.

Iš Katalonijos klubo vis dar nieko raštu negauta, nes laukiama finansinių reikalų sutvarkymo. Kol tai neįvyks, „Barcelona“ nepateiks pasiūlymo L.Messi.

35 metų L.Messi nuolat girdi, visi – nuo ​​prezidento iki gerbėjų – nori jį susigrąžinti.

„Barcelona noras įsigyti L.Messi yra labai stiprus. Tiek žaidėjas, tiek jo tėvas žino, ką klubas gali pasiūlyti finansine prasme. Tačiau žaidėjo nieko negali atsakyti,nes oficialaus pasiūlymo vis dar nėra“, – teigė „Mundo Deportivo“.

Tai reiškia, kad situacija gali pasikeisti bet kurią dieną.

Dabar akivaizdu, kad L.Messi nori daryti spaudimą „Barcelona“ ir tikisi ryžtingų veiksmų. Jei greitai nepakeis strategijos, klubas gali praleisti puikią progą susigrąžinti savo ikoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.