EUROLYGA 2023

Broliai K. ir D. Lavrinovičiai ir R. Kaukėnas - milijonieriai, V. Romanovas - multimilijonierius

Į Seimą kandidatuojantys Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo žaidėjai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai bei Rimantas Kaukėnas - tikrai ne varguoliai, o „Žalgirio“ ekipos savininkas bankininkas Vladimiras Romanovas - šimtus milijonų litų turintis verslininkas. Tai paaiškėjo, kai kandidatai nuo „Lietuvos žmonių partijos“ pateikė Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) savo deklaracijas.

Broliai K. ir D. Lavrinovičiai deklaravo turintys po beveik 5 mln. litų<br>P.Mantautas
Broliai K. ir D. Lavrinovičiai deklaravo turintys po beveik 5 mln. litų<br>P.Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2012, 11:34 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:31 PM

Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai turi turto už 5 milijonus, tačiau Kšyštofas yra turtingesnis už brolį.

K. Lavrinovičius deklaravo turintis registruoto turto už 3,97 mln. lt, piniginėmis lėšomis jis turi dar 2 mln. litų. Be to krepšininkas deklaravo, kad turi 2 tūkst. litų vertybiniais popieriais, meno kūriniais ir juvelyrika.

Jo brolis dvynys turi šiek tiek mažiau turto: 3,8 mln. lt privalomo registruoti turto, 10 tūkst. lt akcijomis ir meno dirbiniais bei 500 tūkst. lt piniginėmis lėšomis. Kšyštofas deklaravo, kad per metus gavo beveik 2,59 mln. lt pajamų, Darjušas sąskaitoje – šiek tiek daugiau kaip 1,7 mln. lt. Tuo tarpu į Seimą kandidatuojantis R. Kaukėnas deklaracijoje parašė, kad jo registruotas turtas vertas 3,89 mln. lt, o pigininės lėšos sudaro – 2,03 mln. lt. Tiesa, R. Kaukėnas pareiškė, kad praėjusiais metais nieko neuždirbo.

Tuo tarpu rinkimų komisijai V. Romanovas deklaravo, kad turi privalomo registruoti turto už kiek daugiau nei 1,9 mln. lt. Tačiau didžiausia bankininko kraičio dalis – vertybiniai popieriai, meno kūriniai ir juvelyrika. Šį savo turtą V. Romanovas vertina net 176,4 mln. lt suma.

Piniginių lėšų „Ūkio banko“ savininkas turi ne itin daug - 2,35 mln. litų. Iš viso V. Romanovo turtas vertinamas 180,66 mln. lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.