EUROLYGA 2023

S. Babrauskas: „Žaidžiame lyg banguojanti Baltijos jūra“

„Rungtynės svarbios dėl padėties turnyro lentelėje ir patekimo į „Top 16”, - Eurolygos rungtynių su Belgrado „Partizan“ išvakarėse teigė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas Steponas Babrauskas, kuris tikino, kad jau du pralaimėjimus turintys vilniečiai varžovus palaužti mėgins nuo pat mačo starto.

S. Babrauskas teigė, kad varžovus palaužti mėgins nuo mačo starto.<br>D. Umbrasas.
S. Babrauskas teigė, kad varžovus palaužti mėgins nuo mačo starto.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Oct 25, 2012, 8:23 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:35 PM

„Susitiks panašaus pajėgumo komandos. Patirtis bus mūsų pusėje, nes varžovai – labai jauni. Bus greito žaidimo. Vienas svarbiausių mūsų uždavinių – nesivelti į „Partizan“ mėgstama greitą žaidimą, išlikti kantriems“, - treniruotės metu kalbėjo Mindaugas Katelynas.

„Lietuvos ryto“ komanda kol kas nedemonstruoja gero krepšinio. Lietuvos vicečempionai pirmadienį VTB jungtinės lygos rungtynėse 68:74 pralaimėjo Kazanės „Uniks“ ekipai.

„Vis dar darome klaidų, tačiau tai (pralaimėjimas – Red.) - praėjęs etapas. - kalbėjo M. Katelynas. - Suprantu, kad rungtynės labai svarbios, tačiau turime ruoštis savo krepšiniui. Negalime sau užsikrauti per didelio spaudimo“.

- Žaidėte su grėsmingais varžovais, o dabar – jūsų lygio komanda. Gal jau laikas iškovoti pergalę?, - žurnalistai paklausė S. Babrausko.

- Laimėti būtų gerai, nes jau reikia švelninti padėtį turnyro lentelėje. „Partizan“ komanda nėra grandai, tačiau jie nėra prasti. Varžovai jauni ir perspektyvūs.

Tiek mes, tiek varžovai norės laimėti, nes mačas – itin svarbus. Manau, kad jos turės didelę įtaką, kalbant apie patekimą į „Top 16”.

- Kokie „Lietuvos ryto“ pranašumai?

- Kadangi dabar pralaimime, sulaukiame daug kritikos. Žinoma, dabar žaidžiame lyg banguojanti Baltijos jūra.

Turime pliusų ir tai parodė ketvirtasis kėlinys Kazanėje. Yra ir minusų, tačiau išskirti kažko negalėčiau.

- Jūsų varžovai – jaunesni. Galbūt turite numatę planą, kaip juos išmušti iš pusiausvyros?

Jie jauni ir neturi, ką prarasti. Varžovai suvokia mačo svarbą, tačiau „Partizan“ labiau žinoma dėl gerų pasirodymų namuose. Mėginsime juos iškart „užlaužti“.

- Treneris kalbėjo apie tai, kad Predragas Samardžiskis nesugeba pataikyti iš po krepšio. Galbūt, kaip kapitonas, patariate ir padedate legionieriui?

- Manau, kad P. Samardžiskis ketvirtadienį sumes visus metimus ir viskas bus gerai.

D grupėje rungtyniaujantis Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai kol kas Eurolygoje patyrė du pralaimėjimus. Vilniečius guodžia tai, kad mačai buvo žaisti su favoritais: „Barcelona“ ir Maskvos CSKA komandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.