EUROLYGA 2023

Rungtynes su „Lietuvos rytu“ praleido žalgirietis T. Dardenas

Kauno „Žalgirio“ komanda pirmadienio rungtynėse Vilniuje negalėjo žaisti pilna sudėtimi. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikovoje su Vilniaus „Lietuvos rytu“ žalgiriečiai verčiasi be sunegalavusio Tremmello Dardeno, apie tai informuoja oficiali Kauno klubo svetainė zalgiris.lt

T. Dardenas (su kamuoliu) praleis mačą su „Lietuvos rytu"<br>M. Patašius
T. Dardenas (su kamuoliu) praleis mačą su „Lietuvos rytu"<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 5:06 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:50 AM

„Žalgirio“ puolėjas prastai pasijuto pirmadienio ryte. Dėl skrandžio skausmų T. Dardenas ne tik praleido rytinę treniruotę, bet net nevyko su komanda į Vilnių. Krepšininką pakirto roto virusas.

Dėl tos pačios priežasties „Žalgirio“ trenerių štabe Vilniuje nebuvo ir trenerio-skauto Mindaugo Brazio.

Lietuvos krepšinio grandai į pirmąją šio sezono akistatą LKL čempionate stoja šiandien nuo 19 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje. Šalies pirmenybėse reguliariajame sezone savo namų rungtynes tik svečiuose žaidžiantys klubai kol kas turi iškovoję po tris pergales.

Abiejų komandų keliai šiemet jau buvo susikirtę Supertaurės dvikovose. Pirmą kartą surengtame turnyre „Žalgiris“ namuose 89:71 nepaliko jokių vilčių savo varžovams, o atsakomoji dvikova sostinėje baigėsi taikiai 87:87. Titulas pagal dviejų rungtynių rezultatus iškeliavo į laikinąją sostinę.

Šį sezoną ypač naudingai žaidžiantis T. Dardenas pirmajame Supertaurės mače buvo vienas svarbiausių „Žalgirio“ žaidėjų ir per kiek daugiau nei 20 minučių pelnė 10 taškų. Vilniuje amerikietis surinko 5 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.