EUROLYGA 2023

R. Kaukėnas, T. Dardenas ir „Aistės-LSU“ aplankė Kauno vaikų ligų kliniką

Žalgiriečio Rimanto Kaukėno paramos grupė bei „Aistės-LSU“ komanda simboliškai, kovo 8-ąją dieną, apsilankė Kauno vaikų ligų klinikoje. Jau metus beistęsiantis abiejų šalių bendradarbiavimas buvo paminėtas dar vienu bendru darbu. Lygiai prieš metus „Aistės-LSU“ klubas tapo pirmaisiais Rimanto Kaukėno paramos grupės partneriais. Tąkart bendradarbiavimo sutartis ir buvo pasirašyta Kauno vaikų ligų klinikoje.

R. Kaukėnas, T. Dardenas ir „Aistės-LSU“ komanda lankė sergančius vaikus.
R. Kaukėnas, T. Dardenas ir „Aistės-LSU“ komanda lankė sergančius vaikus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-10 19:01, atnaujinta 2018-03-10 06:14

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Šįkart savo širdį savo vaikams atvėrė ir juos morališkai palaikyti taip pat atvyko dar vienas žalgirietis, amerikietis Tremmellas Dardenas. Legionierius, padedamas R. Kaukėno, paegzaminavo kiekvieno vaiko anglų kalbos žinias, kartu su krepšininkėmis bei klubo draugu įteikė kiekvienam atminimo dovanėles.

Kiekvienoje palatoje krepšininkai išklausė vaikus, jų istorijas bei norą kuo greičiau pasveikti. Vaikų mamoms ar giminaičiams krepšininkai įteikė gėlių bei pasveikino su tarptautine moters diena.

Keli vaikai žaidėjams bei „Aistės-LSU“ komandai pademonstravo savo sugebėjimus dainuoti, groti gitara. Berniukas iš Kaišiadorių visus nustebino savo žiniomis apie krepšinį bei informacija apie „Žalgirį“, kurią jis kaupia skaitydamas internetinius portalus.

R. Kaukėnas: „Malonu, kad tęsiasi bendradarbiavimas su „Aistės-LSU“ komanda, kuri prisijungė prie garbingo ir kilnaus darbo. Darbo kuris, kaip matėme šiandien, atneša daug džiaugsmo vaikams, tėvams ir aplinkiniams. Per visus šiuos mūsų fondo gyvavimo metus atlikome keletą garbingų darbų, stengiamės padėti klinikoms bei bent kiek pakelti visiems nuotaiką. Manau, būtent tai ir yra didžiausias džiaugsmas mums ir visiems čia esantiems vaikams.

Ačiū „Aistėms“, ačiū visiems mus palaikantiems ir aišku, ačiū vaikams, kurie šypsosi ir džiaugiasi. Tai yra svarbiausia. Mūsų fondo augimas galbūt nėra labai pastebimas, tačiau mes petenkinti, kad mūsų suteiktas džiaugmas, bet kokiu būdu ar pavidalu yra labai gerai priimamas. Mūsų fondo veikla siekia, jog sumažėtų to skausmo.“

Petras Aleksonis, „Aistės-LSU“ direktorius: „Apsilankius pas šiuos vaikučius iš karto matau, jog jie yra bene 10 kartų stipresni už mus, sveikus žmones. Jie šypsosi, trykšta optimizmu, net drąsina aplinkinius ir natūralu, jog užkrečia ta gera energija. Dėl to verta mums visiems susimąstyti ir tapti kasdien bent truputį geresniais, šilčiau nusiteikusiais savo aplinkiniams. Stipriai ranką reiktų paspausti ir vaikų mamoms, tėčiams, giminiaičiams, kurie rūpinasi savo atžąlomis ir deda visas pastangas, kad kuo greičiau jie pasveiktų. Noriu padėkoti žalgiriečiui R. Kaukėnui bei jo paramos grupės direktoriui Dariui Pancekauskui, kurie sukūrė tokią grupę, kuri per metus suvienijo jau nemažai organizacijų, įvykdė svarbių projektų. Kiekvienas toks žingsnis kažkam palieka labai gerus atsiminimus ar galbūt įkvepia daugiau jėgų kovoti su liga, kliūtimis. Ačių jiems ir T. Dardenui, kuris šianiden solidarizavosi su mumis.“

T. Dardenas, „Žalgirio“ puolėjas: „Dėkoju Jėzui Kristui už jo suteiktas galimybes man, galimybę būti tikinčiu ir progą skleisti užuojautą bei meilę kitiems. Tai reta galimybė išvysti šiuos vaikus, kuriems, tikiuosi, suteikiau daugiau šypsenų bei praskaidrinau jų kasdienybę. Gyvenau jų viltimis ir norėjau jas sustiprinti savąja. Matant šiuos besišypsančius vaikus tiesiog suspaudžia širdį. Tai buvo proga pakylėti jų kasdienybę ir viltis. To jie suteikė ir man.

Labiausiai vaikams linkiu išsaugoti tikėjimą Dievu, juo pasikliauti ir tikėti, jog jis gali visa, ką yra pasižadėjęs. Sėkmingas gydymas jau yra pažado tęsėjimas, tad vaikams tereikia tikėti jog viskas klostysis teigiama linkme. Linkiu išlaikyti pozityvią mąstyseną bei tikėjimą Jėzumi. Jis suteiks visas galimybės siekti svajonių bei padės to siekti kitiems.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.