EUROLYGA 2023

Sezoną laidojanti „Timberwolves“ K. Love į aikštę nebeleis?

„Minnesota Timberwolves“ sunkusis krašto puolėjas Kevinas Love nėra tikras kada vėl išbėgs į aikštę. Sausio pradžioje antrą kartą šį sezoną ranką susilaužęs krepšininkas vis dar nesitreniruoja kartu su komanda. 24 metų 208 cm ūgio puolėjo reabilitacija turėtų užtrukti dar bent dvi ar tris savaites.

K. Love pripažino, jog yra galimybė, kad šį sezoną jis į aikštę nesugrįš.<br>AP
K. Love pripažino, jog yra galimybė, kad šį sezoną jis į aikštę nesugrįš.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2013, 11:57 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:13 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

Pasak „Star Tribune“ žuralisto Jerry Zgodos, K. Love pripažino, jog yra galimybė, kad šį sezoną jis į aikštę nesugrįš.

„Timberwolves“ vadovai turėtų gerai pasvarstyti ar verta K. Love šį sezoną leisti į aikštę, ar patausoti jį 2013-2014 metų sezonui.

„Timberwolves“ šiemet praktiškai nebeturi vilčių patekti į atkrintamąsias varžybas. Minesotos komanda turi 23 pergales ir 41 pralaimėjimą ir Vakarų konferencijoje užima 12 vietą. Nuo aštuntoje vietoje esančios „Lakers“ ekipos „Timberwolves“ skiria 13 pergalių.

„Timberwolves“ jau sulaukė nemažai priekaištų už tai, kad po pirmojo rankos lūžio leido K. Love per anksti grįžti į aikštę. To rezultatas – dar viena trauma ir šį kartą daugiau laiko be krepšinio.

Po pirmojo rankos lūžio į aikštę grįžęs K. Love nebuvo toks, koks anksčiau. Dvitaškius jis mėtė 35 proc. taiklumu, o tolimus metimus – 21 proc.

K. Love nebuvimas suteikė progą atsiskleisti 2011 metų NBA naujokų biržoje antruoju numeriu pakviestam Derrickui Williamsui. Puolėjas aikštėje vidutiniškai praleidžia po 29 minutes ir renka po 14,3 taško, atkovoja 8, 2 kamuolio.

Be K. Love, kuris buvo vienas pagrindinių „Timberwolves“ žaidėjų, daugiau galimybių atsiskleisti turi ir kiti jauni krepšininkai. Jie gauna daugiau žaidimo laiko. Tai ne itin padeda komandai siekti pergalių, tačiau suteikia galimybę išbandyti jaunus žaidėjus.

Vis dėlto, yra ir kita medalio pusė. Nikola Pekovičius ir Andrejus Kirilenka po šio sezono taps laisvaisiais agentais. Nematant kaip kartu aikštėje atrodo K. Love, N. Pekovičius, A. Kirilenka ir Ricky Rubio, „Timberwolves“ vadovams sunku priimti sprendimą, kiek verta lėšų skirti tam, kad išlaikytų tokią sudėtį, kuri stipriai atrodo protokole.

Jei klubas nuspręstų išlaikyti N. Pekovičių, tačiau pasirodytų, kad iš jo ir K. Love bei R. Rubio tandemo naudos nėra, kelio atgal nebūtų.

Tiek vienokiam, tiek kitokiam sprendimui netrūksta argumentų. Jei „Timberwolves“ nuspręs likusią sezono dalį laikyti K. Love ant suolo, jie rizikuoja komplektuoti komandą nežinodami jos galimybių.

Vis dėlto, protingiausia būtų K. Love į aikštę grąžinti visiškai sveiką, net jei tai reikštų, kad šį sezoną jis aikštėje nebepasirodys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.