EUROLYGA 2023

„Lakers“ žvaigždė K. Bryantas pasirengęs žaisti be keitimų

Kobe Bryantas paskutinę minutę suspaudė kumštį ir negarsiai suriko „taip“, leisdamas sau akimirką atsipalaiduoti ir pasidžiaugti neįtikėtinu žaidimu, patekusiu į jo galingiausių pasirodymų sąrašą. „Los Angeles Lakers“ žvaigždė naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vykusiose rungtynėse su „Portland Trail Blazers“ ilsėjosi tik per pertraukėles – K. Bryantas žaidė be keitimų. 

K. Bryantas yra pasirengęs priimti iššūkį ir visą sezoną mėginti žaisti be keitimų.<br>AP
K. Bryantas yra pasirengęs priimti iššūkį ir visą sezoną mėginti žaisti be keitimų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-11 21:59, atnaujinta 2018-03-08 10:44

Taip – žaisti be keitimų įmanoma ir K. Bryantas pademonstravo, kad tai gali padaryti aukščiausiu lygiu. Jis pelnė 47 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 49 naudingumo balus, o jo žaidimą lydėjo sirgalių šūksniai: „MVP!“ (angl. - naudingiausias žaidėjas).

„Man labai daug reikštų, jeigu žmonės apie mane galvotų kaip apie krepšininką, kuris viršijo galimybes. Tai reiškia, kad aš įdėjau labai daug darbo ir iš apelsino išspaudžiau visus sulčių lašelius“, - jau anksčiau yra sakęs K. Bryantas, kuris nuaidėjus finalinei sirenai „Rose Garden“ areną paliko iškėlęs galvą - „Lakers“ laimėjo 113:106.

Po šių rungtynių jis ir toliau išliko ištikimas savo filosofijai. „Tu neieškai pasiteisinimų. Nelauki kol kas nors atliks keitimus. Viską darai pats ir darai taip, kad būtum pavyzdys kitiems, elgtis taip pat“, - latimes.com teigė K. Bryantas.

„Lakers“ komandai ši pergalė leido sutvirtinti kelią į atkrintamąsias. Dabar Los Andželo komanda savosiose rankose laiko likimą. Jeigu „Lakers“ laimės likusius tris mačus – užims aštuntąją Vakarų konferencijos vietą ir pateks į kitą etapą. Jų varžovų dėl kelialapio „Utah Jazz“ krepšininkų pasirodymas tokiu atveju įtakos neturės.

„Vis dar neturime kur trauktis. Esame ant prarajos krašto“, - teigė K. Bryantas, kurio darbas dar nėra nuveiktas – priešakyje laukia „Golden State Warriors“, „San Antonio Spurs“ ir „Houston Rockets“ komandos.

„Lakers“ strategas Mike'as D'Antoni, kuriam vis dar tenka klausytis skanduotės „mes norime Philo Jacksono“ teigė: „Štai kas nutinka, kai šūkalioji ir garantuoji, kad pateksi į kitą etapą. Dabar jis tai turi padaryti ir tai yra gerai.“

Po šių įspūdingų K. Bryanto rungtynių aistruoliai klausia – ar jam teks visą likusį sezoną žaisti be keitimų?

„Tikiuosi, kad ne, - juokdamasis atsakė krepšininkas. - Tačiau jeigu reikės, iššūkį priimsiu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.