EUROLYGA 2023

T. Lawsono prisiminimai apie Lietuvą: „Nežinodavau, kieno apatinius nešioju“

Buvęs Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Ty Lawsonas spindi „Denver Nuggets“ komandoje ir jaučiasi patogiai rungtyniaudamas NBA lygoje. Praėjusio sezono pradžioje, kai lygą buvo sukaustęs lokautas, 25 metų 180 cm ūgio gynėjas nusprendė išbandyti jėgas Europoje. T. Lawsonas tikina, kad po Lietuvoje praleistų kelių mėnesių iš naujo džiaugiasi gyvenimo būdu, kurį garantuoja NBA.

T. Lawsonas džiaugiasi prabanga NBA.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
T. Lawsonas džiaugiasi prabanga NBA.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2013, 7:26 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:44 PM

„Čia yra daug prabangos dalykų, kuriuos priimame kaip paprastą reiškinį. Pavyzdžiui, skalbimas. NBA lygoje kiekvieno atleto daiktai sudedami į atskirus krepšius, kad skalbiant jie nesusimaišytų. Tuo tarpu Europoje visų žaidėjų apatiniai, kojinės skalbiami kartu.

Ir kartais skaičius nusitrina, todėl net nežinodavau, kieno apatinius nešioju. Turėdavau neštis savo kojines į treniruotes, nes jie paimdavo mano „Nike Elite“, - pasakojo T. Lawsonas.

Tiesa, „Nuggets“ vedlys nedegina tiltų ir norėtų sugrįžti į Europą. Tik ne į Lietuvą. „Ar norėčiau sugrįžti? Taip, bet ten, kur šilčiau - į Tel Avivą ar kažką panašaus“, - sakė T. Lawsonas.

Šį sezoną T. Lawsonas Denverio komandai per rungtynes rinko po 16,7 taško ir atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus. Per dvejas atkrintamųjų varžybų rungtynes įžaidėjas pelnė po 15 taškų ir atlikdavo po 8 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.