EUROLYGA 2023

„Real“ žvaigždė S. Llullas: „Viskas prasideda nuo gynybos“

Eurolygos „Final Four“ etape krepšinio gerbėjai išvys ne tik pernai finale kovojusių komandų dvikovą, bet ir „El Clasico“. Pusfinalyje penktadienį susitiks Šarūno Jasikevičiaus atstovaujama „Barcelona“ ekipa ir Madrido „Real“, kuriai dėl traumos padėti negali Martynas Pocius.

S. Lullo manymu, CSKA yra šiek tiek didesnė favoritė nei Pirėjo „Olympiakos“.<br>AP
S. Lullo manymu, CSKA yra šiek tiek didesnė favoritė nei Pirėjo „Olympiakos“.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2013, 3:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:49 AM

Vienas „Real“ lyderių Sergio Llullas teigė, kad bus šiek tiek keistoka su amžinais varžovais susitikti ne Ispanijos čempionate, o Eurolygoje.

„Komanda yra labai geros formos. Esu įsitikinęs, kad kai kurių žaidėjų turima „Final Four“ patirtis bus naudinga, stengiantis išvengti klaidų ir siekiant padaryti viską, ką galima“, - kalbėjo 25 metų 192 cm ūgio įžaidėjas.

- Serijoje su Tel Avivo „Maccabi“ jūsų komanda žaidė puikiai. Ypač gynyboje. „Real“ komanda yra labiau orientuota į puolimą. Ar tai, kad sustabdėte „Maccabi“ atakas, kažką reiškia? - oficialioje Eurolygos svetainėje klausiama S. Llullo.

- Taip. Mūsų komandos žaidimas paremtas gynyba. Nesvarbu, koks geras esi puolime, jeigu nesistengsi prie savo krepšio, nevaldysi situacijos po krepšiu, nelaimėsi tolio lygio mačų. Viskas prasideda nuo gynybos.

- Šiame sezone demonstruojate puikų žaidimą. Kaip jaučiatės atvykęs į šį etapą?

- Esu geros formos, fiziškai pasirengęs visu šimtu procentų. Aikštėje jaučiuosi patogiai. Nekantrauju, kada pradėsime dvikovas.

- Esate žaidęs daugybę „El Clasico“ mačų. Ar šis bus ypatingas, nes žaisite kitur, o pergalės kaina – patekimas į finalą?

- Tikrai taip. Tai pusfinalis ir vien dėl to mačas tampa ypatingas. Net nėra skirtumo, su kuo žaisi. Susitiksime su varžovu, kurį puikiai pažįstame. Turime būti geresne komanda, kad laimėtume. Bus šiek tiek keista su „Barcelona“ susitikti Eurolygoje, tačiau tai nėra pirmas kartas. Esame pripratę prie Ispanijos klubų šiame turnyre.

- Jums teks kovoti su dviem labai patyrusiais Eurolygos krepšininkais – Juanu Carlosu Navarro ir Š. Jasikevičiumi. Ar bus labai sunku?

- Tai labai talentingi ir geri žaidėjai. Jie žaidė ne viename Eurolygos finale ir turi daug patirties, tačiau man tai tik prideda motyvacijos.

- Kitame „Final Four“ pusfinalyje kovos Maskvos CSKA ir Pirėjo „Olympiakos“ komandos. Kaip manote, kokios bus šios rungtynės?

- Tai bus labai subalansuotas mačas. CSKA dėl tradicijos pastaraisiais metais žaisti „Final Four“ etape yra laikoma favorite, tačiau ne daug. Maskvos komanda turi labai gerų žaidėjų ir nuostabų trenerį. Be to, „Final Four“ etape gali nutikti visko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?