EUROLYGA 2023

M. Jordanas „Bobcats“ pavadinimą į „Hornets“ pakeis jau antradienį?

„Charlotte Bobcats“ savininkas Michaelas Jordanas ketina pakeisti savosios komandos pavadinimą į „Hornets“. „Associated Press“ šaltinis, kuris yra susipažinęs su situacija, teigė, kad M. Jordanas apie pasikeitimą gali pranešti jau antradienio spaudos konferencijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2013-05-21 17:26, atnaujinta 2018-03-06 11:07

Kadangi Naujojo Orleano „Hornets“ komanda pasivadino „Pelicans“, „Hornets“ vardas lieka nenaudojamas. Klubas mano, kad susigrąžinęs senąjį „Hornets“ pavadinimą galėtų labiau įsitvirtinti rinkoje.

NBA komisaro pavaduotojas Adamas Silveris anksčiau teigė, kad „Bobcats“ pavadinimo keitimas užtruktų apie 18 mėnesių. Tai reiškia, kad Šarlotė savo ekipą naujuoju pavadinimu išvystų tik 2014-2015 metų sezone. Tačiau M. Jordanas tikisi reikalus sutvarkyti taip, kad jau kitame sezone NBA padangėje atsirastų „Charlotte Hornets“.

„Hornets“ komanda Šarlotėje rungtyniavo 1988-2002 metais, tačiau vėliau savininkas George'as Shinnas su klubu išvyko į Naująjį Orleaną.

„Tai būtų labai didelis, ilgas ir brangus procesas. Reikėtų keisti viską – nuo uniformos iki pastatų užrašų, prierašų prie biurų“, - anksčiau yra sakęs D. Silveris.

Sausio mėnesį „Bobcats“ atliko apklausą, tačiau niekada nepranešė, ar sirgaliai sutiko su pavadinimo pakeitimu.

„Bobcats“ pavadinimas komandą papuošė buvusio savininko Bobo Johnsono noru, tačiau 2010 metais jis klubą pardavė M. Jordanui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.