EUROLYGA 2023

T. Masiulis: „Bandysime kautis prieš amerikiečius“

Nors po pergalės pasaulio jaunimo (iki 19 metų) čempionato ketvirtfinalyje Lietuvos rinktinės varžovas pusfinalyje dar nebuvo aiškus, treneris Tomas Masiulis neabejojo, su kuo teks susitikti jo auklėtiniams.

T. Masiulio auklėtiniai ketvirtfinalyje 89:58 sutriuškino kinus ir pateko į pasaulio čempionato pusfinalį.<br>M. Patašiaus nuotr.
T. Masiulio auklėtiniai ketvirtfinalyje 89:58 sutriuškino kinus ir pateko į pasaulio čempionato pusfinalį.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2013, 11:43 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:32 PM

Kai JAV ir Kanados krepšininkų mačas dar nė nebuvo prasidėjęs, strategas mintimis ruošėsi dvikovai su amerikiečiais. „Ko norėtume ar nenorėtume - nuo mūsų nepriklauso. Amerikiečiai yra neabejotini šio čempionato favoritai. Bandysime ruoštis ir kautis“, - paklaustas, ar pusfinalyje norėtų išvengti JAV, portalui basketnews.lt sakė T. Masiulis.

Treneris pasakojo, kad mačo su kinais pradžioje, lietuviai jautė jaudulį, nes vienos rungtynės galėjo nubraukti visą pusantro mėnesio darbą. Tačiau kai rinktinės garvežys įsibėgėjo, buvo ir tokių epizodų, kai prieš ketvirtą kėlinį krepšininkai sustoję aikštėje pusę minutės laukė kinų - T. Masiulis tiesiog nebeturėjo jiems, ką pasakyti, rašo basketnews.lt.

Rinktinei buvo iškeltas tikslas patekti į penketuką. Kadangi lietuviai jį įvykdė, T. Masiulis mano, kad dabar turėtų būti šiek tiek lengviau, nes nukrito nedidelė dalis atsakomybės. Bet treneris patikino, kad Europos vicečempionai nesustos ir sieks kilti aukščiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.