EUROLYGA 2023

T. Masiulis: „Norėjome rimčiau pasipriešinti amerikiečiams“

Lietuvos jaunimo (iki 19 metų) rinktinei pasaulio čempionate nepavyko mesti iššūkio JAV krepšininkams. Mūsiškiai Prahoje pusfinalyje varžovams nusileido net 40 taškų skirtumu – 60:100.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2013, 8:42 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:56 PM

Vis dėlto lietuvių treneris Tomas Masiulis po susitikimo nesureikšmino skirtumo. Esą nėra didelio skirtumo, pralaimėti vienu ar 40 taškų. Strategas taip pat pažymėjo, kad lietuvius tiesiog žudęs amerikiečių spaudimas tikrai nebuvo naujiena, tačiau tautiečiams, kaip ir daugeliui kitų turnyro komandų, nepavyko su juo susitvarkyti.

„Tikrai norėjome rimčiau pasipriešinti. Kad galėtume kautis su tokiu stipriu varžovu, turime sužaisti vienas geriausių savo rungtynių ir tikėtis, jog jiems nesiseks, – portalui basketnews.lt pasakojo T. Masiulis. – Įvyko atvirkščiai. Mes žaidėme prastai, o jie – pagal savo galimybes.“

Prieš dvikovą dėl bronzos su Australijos rinktine, Lietuvos rinktinės vairininkas pažymėjo, kad priešininkai taip pat yra labai stiprūs fiziškai. Tiesa, su varžovais pasiruošimo cikle žaidė trejas draugiškas rungtynes, todėl neblogai juos pažįsta. Pirmąją dvikovą lietuviai australams pralaimėjo 56:72, o kitose dviejose šventė pergalę – 83:81 ir 71:68.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.