EUROLYGA 2023

Jaunimo rinktinės treneris T. Pačėsas: „Turėjome būti ketvertuke“

Lietuvos jaunimo (iki 20 metų) krepšinio rinktinė Europos čempionate Estijoje turėjo tenkintis septintąja vieta.

Pasibaigus čempionatui T. Pačėsas liejo apmaudą, kad jo rinktinei nepavyko patekti tarp keturių stipriausių ekipų.<br>fibaeurope.com
Pasibaigus čempionatui T. Pačėsas liejo apmaudą, kad jo rinktinei nepavyko patekti tarp keturių stipriausių ekipų.<br>fibaeurope.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2013, 9:19 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:50 PM

Po paskutiniųjų rungtynių su Juodkalnijos rinktine Lietuvos rinktinės treneris Tomas Pačėsas neslėpė, kad nėra patenkintas užimta vieta.

„Septinta vieta aš nesu patenkintas, nes mes privalėjome būti ketvertuke. Tarp penktos ir aštuntos vietos nėra skirtumo. Norėjome pergalingai baigti turnyrą, tačiau ši pergalė neturi jokios vertės.

Galima ieškoti įvairiausių niuansų bei sakyti, jog aplenkėme tokias rinktines kaip Serbija, Slovėnija, Prancūzija ar Kroatija, bet tai ne pasiteisinimas.

Aš vis dar labai išgyvenu dėl pralaimėjimo ketvirtfinalyje, tačiau už kelių dienų beliks tai užmiršti ir gyventi toliau“, - po paskutiniųjų rungtynių portalui basketnews.lt sakė Lietuvos rinktinės treneris Tomas Pačėsas.

Kelią medalių link lietuviams pastojo italai, kuriems ketvirtfinalyje Lietuvos krepšininkai tik po pratęsimo nusileido 72:75.

Šeštadienį lietuviai nusileido turkams, o kovoje dėl septintosios vietos 84:51 sutriuškino Juodkalnijos bendraamžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.