EUROLYGA 2023

Smūgis Gruzijai – neteko dar vieno NBA žaidėjo

Ilgu atsarginių žaidėjų suolu ir taip nepasižyminti Gruzija neteko dar vieno NBA atstovo. Dėl traumos Europos čempionate nežais „Brooklyn Nets“ puolėjas Tornike Šengelija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-26 10:24, atnaujinta 2018-03-02 14:32

Treniruodamasis su Gruzijos rinktine, krepšininkas patyrė sunkią kelio traumą. Realu, kad 21 metų 206 cm ūgio žaidėjas praleis visą kitą sezoną.

T. Šengelija – antrasis gruzinas iš NBA, nepadėsiąs nacionalinei komandai. Anksčiau dėl traumos iš rinktinės sąrašų buvo išbrauktas lyderis Zaza Pačulija.

T. Šengelija praėjusį sezoną NBA pirmenybėse vidutiniškai žaisdavo tik po 5 minutes, rinkdavo 1,6 taško ir atkovodavo 1,2 kamuolio.

Likę Gruzijos kandidatai: Giorgi Cincadze, Anatolijus Boisa, Manucharas Markoišvilis, Viktoras Sanikidze, Nikolozas Čitišvilis, Tornike Šengelija, Nikolozas Metreveli, Giorgi Šermadini, Otra Phakadze, Besikas Ležava, Duda Sanadze, Merabas Bokolišvili, Revazas Rogava, Beqa Čikviladze, Levanas Fatsasia, Beka Burjanadze, Richardas Matiašvili, Giorgi Šarabidze, Ricky Hickman ir Luke‘as Zelleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.