EUROLYGA 2023

A. Sabonis neliaupsina sūnaus Domanto: „Jam dar daug reikia dirbti“

Dėl painių Rygos gatvių į sūnaus Domanto mačą pavėlavęs Arvydas Sabonis penktadienį išvydo, kaip latviai Europos jaunių (iki 18 m.) čempionato ketvirtfinalyje užkirto lietuviams kelią į pusfinalį. Šeštadienį A. Sabonis jau sveikino 17-metį sūnų su pergale prieš rusus ir gan sėkmingu pasirodymu – 19-a taškų (9/11 dvit.) per 22 minutes.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2013, 8:25 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:49 PM

Tačiau A. Sabonis per daug sūnaus neliaupsina. Lietuvos krepšinio legenda turi priekaištų dėl baudų pataikymo (51 proc. čempionate), koordinacijos gynyboje ir sprendimų puolime.

„Jam arsenale reikia turėti daugiau ginklų. Jeigu stovi toliau, į krepšį net nežiūri, – portalui basketnews.lt pasakojo A. Sabonis. – Ir jam sakau: bent akį užmesk, įmesti juk gali. Gynyboje dar daug kur išsižiojęs, bet tokiame amžiuje tai normalu. Jam dar daug reikia dirbti.“

Tiesa, vidutiniškai 14,3 taško Europos čempionate pelnantį ir 11,4 kamuolio atkovojantį sūnų A. Sabonis pagyrė už fizinį sustiprėjimą bei solidų žaidimą prieš metais vyresnius varžovus. LKF prezidentas mano, kad kitąmet toje pačioje amžiaus grupėje D. Saboniui bus kur kas lengviau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.