EUROLYGA 2023

J.Kazlauskas: „Problemų turime, bet neklausinėkite, kokių – nesakysiu“

Po antro draugiško mačo su švedais Jonas Kazlauskas šypsojosi. Šypsotis ir džiaugtis Lietuvos rinktinės treneriui buvo dėl ko - lietuviai Panevėžio „Cido" arenoje antrą kartą užtikrintai nugalėjo Švedijos rinktinę 95:64 (24:12, 34:15, 17:19, 20:18).

Nors rungtynės buvo lengvos, J.Kazlauskas žaidėjams išliko reiklus.<br>G.Šiupario nuotr.
Nors rungtynės buvo lengvos, J.Kazlauskas žaidėjams išliko reiklus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

2013-08-14 21:59, atnaujinta 2018-03-01 22:46

J.Kazlauskas pasidžiaugė krepšininkų nusiteikimu ir kovingumu, tačiau pabrėžė, kad žaidime dar yra daug skylių, kurias reikia lopyti.

„Džiugu, kad antros rungtynės su švedais po neblogų pirmųjų rungtynių ir vėl pavyko. Pavyko nusiteikimu, nuotaika. Galbūt iš šalies atrodė, kad buvo lengva, bet švedai visko neparodė - jie dar neturi kelių svarbių žaidėjų. Džiugina nusiteikimas, kaip vyrai stengiasi. Problemų turime, bet neklausinėkite, kokių – nesakysiu. Viena tokių - gynėmės aikšte, bet nebuvo viskas gerai“, – po mačo pasakojo nacionalinės komandos vairininkas.

J.Kazlauskas kiek nuramino ir dėl Donato Motiejūno, kuris trečiojo kėlinio viduryje patyrė traumą: „Viskas paaiškės, kai atvės koja. Bet pirmi pranešimai iš daktaro nėra bauginantys.“

Strategas taip pat pasidžiaugė, kad D.Motiejūno žaidimas baudos aikštelėje tampa vis galingesnis. „Jis jau dabar žymiai geriau žaidžia šalia krepšio nei anksčiau. Visko nepakeisime, bet po truputį tai pavyks, iš karto norėti negalima. Esu patenkintas tuo, kaip jis dirba. Taip dirbant bus pasiektas ir rezultatas“, - kalbėjo J.Kazlauskas.

Gimtajame Panevėžyje keturias dienas su rinktine praleidęs J.Kazlauskas pasidžiaugė, kad panevėžiečiai audringai ir gausiai palaikė Lietuvos rinktinę.

Džiugu, kad mieste buvo šventė, tokių reiktų daugiau. Kai prisimenu mačą Kaune, čia viskas labai džiugina, atmosfera – puiki", - sakė strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.