EUROLYGA 2023

J.Kazlauskas: „Prieš pasiruošimo ciklą galvojau, kad bus blogiau“

Jonas Kazlauskas iš dalies buvo patenkintas rungtynėmis su Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkais. Lietuviai varžovus įveikė 94:73 ir praktiškai nepaliko jiems vilčių.

Nepaisant 9 pergalių iš 10, J.Kazlauskas dar mato neraminančių dalykų.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Nepaisant 9 pergalių iš 10, J.Kazlauskas dar mato neraminančių dalykų.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 10:47 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:12 PM

„Rungtynės buvo neblogos. Man patiko gynyba prieš bosnių lyderį Mirza Teletovičių. Nereikia įsivaizduoti, kad bosniai yra silpni. Šis skirtumas nieko nereiškia. Čia dar tik pasiruošimas, todėl nereikia nieko spręsti. Mes žaidėme normaliai. Labai gražiai pradėjome mačą 16:2, bet per pirmą pusę leidome įmesti 40 taškų. Tai aiškiai neatitinka mūsų vizijos. Bet vėliau susitvarkėme ir su kai kuriomis išimtimis sužaidėme neblogai“, – rungtynes komentavo J.Kazlauskas.

Nacionalinės komandos specialistas taip pat apibendrino visą pasiruošimo ciklą. Lietuviams liko tik vienintelės atsisveikinimo rungtynės sekmadienį Kaune su Gruzija.

„Galvojau bus blogiau. Bet džiaugtis per anksti, nes viską lems Europos čempionatas. Kartais neramina nesusitvarkymas su nervais. Būna blogai priimtų sprendimų, jaučiamas jaudulys metant baudas. Europos čempionatas bus didelis išbandymas, nes turime jaunų žaidėjų, kurie turės atlikti svarbų vaidmenį“, – kalbėjo J.Kazlauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.