EUROLYGA 2023

Atliekas rūšiuojantiems moksleiviams – „Lietuvos ryto“ rungtynės nemokamai

Elektronikos platintojų asociacija (EPA) pasirašė sutartį su socialiniu partneriu VšĮ „Krepšinio rytas“, kuriai priklauso Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas. Pagrindinis bendradarbiavimo iniciatyvos akcentas – konkursas sostinės mokyklose, kurio metu aktyviausiai baterijas ir elektronines atliekas rinkę bei rūšiavę 9-11 klasių moksleiviai galės atvykti ir nemokamai žiūrėti „Lietuvos ryto“ komandos varžybas. Taip moksleiviai bus skatinami ugdyti atliekų rūšiavimo įgūdžius bei sieti sportą su sveika aplinka.

„Lietuvos rytas“ prisidės prie socialinės akcijos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Lietuvos rytas“ prisidės prie socialinės akcijos.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:56 AM

„Žymių sportininkų autoritetas visada gelbsti skleidžiant socialines idėjas, kurioms dažnai pritrūksta visuomenės dėmesio, – sako EPA direktorius dr. Mantas Varaška. – Tikimės, jog šis bendradarbiavimas prisidės, kad ne tik Vilniuje, bet ir visoje Lietuvoje aplinka būtų švaresnė, puoselės visuomenės sveikatingumą, skatins atsakingą vartojimą bei lavins atliekų rūšiavimo įpročius.“

EPA su VšĮ „Krepšinio rytas“ bendradarbiaus kartu organizuodamos renginius ir vykdydamos bendrus projektus, atkreipiant dėmesį į elektronikos atliekų rūšiavimo problemas ir jų sprendimus. Tikimasi, kad EPA sėkmingo bendradarbiavimo su socialiniais partneriais dėka Lietuvoje rasis vis daugiau sąmoningų, rūšiuojančių bei atiduodančių saugiai perdirbti elektronikos atliekas gyventojų.

Asociacija EPA, vienijanti beveik 70 proc. visos Lietuvoje parduodamos elektronikos gamintojų ir importuotojų, per 2012 m. finansavo ir organizavo daugiau nei 7400 t elektronikos, beveik 100 t galvaninių elementų ir daugiau nei 100 t akumuliatorių atliekų sutvarkymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?