EUROLYGA 2023

T.Parkeris: „Europos čempionais taps tie, kas laimės pusfinalį Ispanija – Prancūzija“

Tony Parkeris įsitikinęs - jeigu penktadienį Prancūzijos rinktinė pusfinalyje įveiks Ispaniją, ji laimės Europos pirmenybes.

T.Parkeris - Prancūzijos rinktinės lyderis.<br>AP nuotr. iš archyvo
T.Parkeris - Prancūzijos rinktinės lyderis.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:46 PM

Bet „Les Bleus“ treneris Vincent'as Collet savo komandos lyderiui siūlė nedaryti skubotų išvadų. „Lietuva čia pademonstravo gražių dalykų“, – perspėjo Prancūzijos rinktinės strategas.

Prieš paskutiniuosius du Europos čempionato ketvirtfinalius, kuriuose iš pradžių kovojo Kroatijos ir Ukrainos (84:72), o vėliau – Lietuvos ir Italijos krepšininkai (81:77) T.Parkeris Liublianoje susitiko su žiniasklaidos atstovais.

Prancūzijos rinktinės lyderis ketvirtadienį neslėpė savo nuomonės: Kroatijos ir Lietuvos rinktinių poros nugalėtoja finale bus priversta pripažinti Prancūzijos arba Ispanijos pranašumą.

Prancūzijos ir Ispanijos krepšininkai penktadienį 22 val. pradės kovą Europos čempionato pusfinalyje. „Tai bus išankstinis finalas. Manau, kad ta komanda, kuri rytoj laimės šį mačą, laimės ir Europos čempionatą“, – pareiškė T.Parkeris.

Šie žodžiai gali tapti papildoma motyvacija būsimiems varžovams, jeigu prancūzams iš tiesų pavyktų patekti į finalą, todėl „Les Bleus“ treneris V.Collet mėgino sušvelninti savo komandos lyderio pareiškimą.

„Prisimenant tą aurą, kuri lydi mūsų (Ispanijos ir Prancūzijos. – Red.) mačus pastaraisiais metais, taip iš tiesų galėtų nutikti. Bet šiame Europos čempionate negalima nuvertinti kitų komandų. Ypač Lietuvos, kuri taip pat parodė gražių dalykų nuo pat pradžios, – aiškino V.Collet. – Aišku, jog po to finalo, kuris vyko prieš dvejus metus ir ketvirtfinalio pernai (Londono žaidynėse. – Red.) mes (Prancūzija ir Ispanija) esame, kaip sakoma, neišskiriami priešai. Taip, kad beveik galima pasakyti taip, kaip pasakė Tony.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.