EUROLYGA 2023

Lietuvos rinktinei už sidabro medalius – 240 tūkstančių litų premija

Europos krepšinio čempionate sidabro medalius iškovojusiai Lietuvos rinktinei atiteks 240 tūkstančių litų premija. Šią sumą išsidalins ne tik Slovėnijoje kovoję krepšininkai, bet ir rinktinės personalas, atsižvelgiant į nuveiktą darbą.

Lietuvos rinktinė iškovojo sidabro medalius.<br>AP archyvo nuotr.
Lietuvos rinktinė iškovojo sidabro medalius.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 5:40 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:39 PM

Sekmadienį Jono Kazlausko treniruojama rinktinė Europos čempionato finale 66:80 pralaimėjo Prancūzijos komandai ir užėmė antrąją vietą. Kūno kultūros ir sporto departamentas už aukso medalius buvo numatęs 480 tūkstančių litų premiją. Už bronzą rinktinei būtų atitekę 120 tūkstančių litų.

„Premijos sportinių žaidimų komandoms ir komandinių rungčių (3 ir daugiau) nariams dydis apskaičiuojamas lentelėje nurodytą premijos dydį dauginant iš oficialaus komandos arba komandinės rungties sportininkų skaičiaus. Gauta premijos suma paskirstoma komandos arba komandinės rungties nariams (sportininkams, treneriams, gydytojams, masažuotojams, mokslininkams), atsižvelgiant į tai, koks jų indėlis į pergalę“, - rašoma Sporto premijavimo įstatyme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.