EUROLYGA 2023

Po finalo sirenos – T.Parkerio šėlionės su sirgaliais

Lrytas.lt spec. korespondentas, Liubliana

T.Parkerio svajonė išsipildė – po daugybės vasarų vargo ir alinančio darbo Prancūzijos krepšinio žvaigždė pasiekė tai, ko labiausiai troško. Europos čempionato aukso medalių.<br>AP archyvo nuotr.
T.Parkerio svajonė išsipildė – po daugybės vasarų vargo ir alinančio darbo Prancūzijos krepšinio žvaigždė pasiekė tai, ko labiausiai troško. Europos čempionato aukso medalių.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Sep 23, 2013, 12:52 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:21 PM

Nors kuklus būrelis Prancūzijos rinktinės sirgalių nenutilo visas rungtynes, Lietuvos komandos

sirgalių armija plojimais ir šūkiu „Lietuva!“ atidavė pagarbą savo sidabriniams herojams. Lietuva

kovėsi, tačiau T.Parkerio ir N.Batumo kompanija sekmadienio vakarą buvo tiesiog per gera. Europos čempionato finale dominavusi Prancūzija 80:66 pranoko Lietuvą.

T.Parkerio svajonė išsipildė – po daugybės vasarų vargo ir alinančio darbo Prancūzijos krepšinio žvaigždė pasiekė tai, ko labiausiai troško. Europos čempionato aukso medalių.

Po finalo sirenos jis paskutinysis pribėgo prie šėlstančio Prancūzijos krepšininkų būrio. Bet pribėgęs apkabino visus iš širdies. Vėliau vikrusis gynėjas nurūko į tribūnas, kur apsikabino su savo artimiausiais.

Vėliau, perlipęs atitvarus, T.Parkeris papuolė į aistringiausių sirgalių būrį ir kartu su jais trypė pergalės šokį. O sirgaliai šaukė „MVP“.

Žinoma, jis juo ir tapo. 19 taškų per rungtynes ir svaiginantis Prancūzijos rinktinės skrydis Slovėnijoje nušvietė krepšinio žvaigždę naujomis ir dar ryškesnėmis spalvomis.

Dar prieš tai T.Parkeris pateko į simbolinį čempionato penketą. Kartu su slovėnu Goranu Dragičiumi, kroatu Bojanu Bogdanovičiumi, Linu Kleiza ir ispanu Marcu Gasoliu).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.