EUROLYGA 2023

Išskirtinis pokalbis laidoje „24/7“ su M.Balčiūnu: „Nepritapau prie J.Kazlausko politikos“

Sekmadienį 21 val. 20 min.  „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – atsinaujinusi Daivos Žeimytės laida „24/7“. Laidoje – išskirtinis pokalbis su ką tik Lietuvos krepšinio federaciją palikusiu Mindaugu Balčiūnu, kurio metu jis bus itin atviras: „Nepritapau prie naujos federacijos politikos, kurią nustatė J.Kazlauskas.“

M.Balčiūnas teigė, kad nepritapo prie J.Kazlausko politikos.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
M.Balčiūnas teigė, kad nepritapo prie J.Kazlausko politikos.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 13, 2013, 2:09 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:26 AM

Kodėl atsistatydinęs Arvydas Sabonis grįžta, o M.Balčiūnas nusprendė pasitraukti?

Po savaitę trukusių spėliojimų, kodėl iš tiesų iš krepšinio federacijos pasitraukė A.Sabonis, Antanas Guoga ir Paulius Motiejūnas, o treneris Jonas Kazlauskas atsisakė toliau eiti vyriausiojo rinktinės trenerio pareigas, šios savaitės ketvirtadienį viskas apvirto aukštyn kojomis. Asmenine trenerio Kazlausko atsistatydinimo priežastimi įvardintas federacijos generalinis sekretorius M.Balčiūnas pats įteikė atsistatydinimo pareiškimą. Po Balčiūno sprendimo žingsnį žengė kiti – A.Sabonis ir A.Guoga nusprendė grįžti į federaciją, o J.Kazlauskas greičiausiai vėl treniruos Lietuvos rinktinę. Kodėl garsiai pareiškimą tėškęs A.Sabonis apsigalvojo? Ir kodėl persigalvojo apie atsistatydinimą negalvojęs M. Balčiūnas? Laidoje „24/7“ – išskirtinis interviu su Mindaugu Balčiūnu.

Kitos laidos temos – apie artėjančius prezidento rinkimus ir Žygaičių bendruomenę. Kodėl švenčiantys gyventojai jau matuojasi… politikų kostiumus?

Atsakymas tik laidoje „24/7“ su žurnaliste Daiva Žeimyte jau šį, sekmadienio, vakarą 21.20 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.