EUROLYGA 2023

J.Mačiulis apie M.Balčiūną: „Gaila, kad toks žmogus išeina“

Atostogas nacionalinei komandai paaukojusį Joną Mačiulį kiek supykdė po Europos čempionato krepšinio Lietuvos krepšinio federacijoje (LKF) prasidėjusios rietenos, kurios nustelbė Lietuvos rinktinės laimėjimą - Europos čempionato sidabro medalius, rašo basketnews.lt.

J.Mačiulis nusivylė skandalais LKF.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
J.Mačiulis nusivylė skandalais LKF.<br>G. Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 12:30 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:29 PM

„Tos kovos labiausiai užgožė mūsų laimėjimą. Praėjus savaitei po čempionato visa spauda rašė ne apie mūsų iškovotus sidabro medalius, o apie tuos pykčius. Atrodo, kad mūsų pasiekimas – antroji vieta – nebuvo toks jau išskirtinis“, – apmaudo neslėpė J.Mačiulis.

Paklaustas, kaip pats vertina kilusį skandalą, krepšininkas išliko diplomatiškas, bet neslėpė nusivylimo, kad LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas traukiasi iš federacijos.

„Galbūt federacijos viduje kažko buvo per daug, bet kas liečia rūpinimąsi žaidėjais, tai buvo daroma aukščiausiu lygiu. Atėjus Mindaugui Balčiūnui rinktinė iš viešbučio „Žilvinas“ persikėlė į „Vanagupę“, gavome geriausias sąlygas. Anksčiau to tikrai nebuvo, – basketnews.lt portalui pasakojo J.Mačiulis. – Kai patyriau traumą, Mindaugo iniciatyva buvau operuotas Lietuvoje, mane prižiūrėjo rinktinės medikai, o federacija sudarė visas sąlygas tą 2011-ųjų vasarą būti šalia komandos. Man gaila, kad toks žmogus išeina. Esu jam dėkingas, kad leido būti šalia rinktinės, kai man buvo sunku, ir viskuo pasirūpino. Galbūt tai išeis į gera, tačiau kaip bus, pamatysime ateityje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.