EUROLYGA 2023

LSU studentai stažuosis NBA

Lietuvos sporto universiteto (LSU) studentai jau šį kovą vyks į Londone įsikūrusią Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Europos padalinio būstinę. Universitetas pradėjo keturių geriausių Sporto ir turizmo vadybos programos studentų atranką. Joje turi galimybę dalyvauti šios programos I pakopos (bakalauro) trečio ir ketvirto kurso bei II pakopos (magistrantūros) studentai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 17, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:11 PM

„Lietuvos sporto universitete kelis kartus viešėjo NBA viceprezidentas Europos reikalams Jesus Bueno Pascualis. Mūsų studentai ir dėstytojai galėjo susipažinti su NBA struktūra, rinkodara, įvairiais projektais. Su viceprezidentu sutarėme, kad Universiteto studentai galės iš arčiau susipažinti su NBA veikla ir apsilankyti Europos padalinyje. Jie susitiks su televizijos ir interneto teisių pardavimo, renginių, komercinės plėtros, krepšinio operacijų ir kitų padalinių vadovais“,– sakė LSU kancleris dr. Mindaugas Balčiūnas.

Pasak LSU kanclerio, pažintis su NBA bus ne tik įdomi, bet ir svarbi. „ NBA yra unikali organizacija. Nors čia nerengiamos nuolatinės varžybos, o NBA komandos žaidžia tik draugiškas rungtynes, tačiau tyrimai rodo, kad ji yra net populiaresnė nei Eurolyga. Neabejoju, kad mūsų sporto vadybininkams tai bus puiki patirtis“, – sakė LSU kancleris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.