EUROLYGA 2023

„Spurs“ išspardė užpakalius „Thunder“ krepšininkams

„San Antonio Spurs“ toliau demonstruoja savo galią. Geriausia NBA reguliariojo sezono komanda siekia valdžią įtvirtinti ir atkrintamosiose ir žengė dar vieną itin rimtą žingsnį - „Spurs“ Vakarų konferencijos finalo serijoje iki keturių pergalių išsiveržė 2:0. Antrąją pergalę prieš „Oklahoma City Thunder“ krepšininkus „Spurs“ ekipa iškovojo triuškinamai – ji prieš gintis nesugebėjusius varžovus laimėjo 112:77 (24:26, 34:18, 33:18, 21:15).

Po trečiojo kėlinio ant „Spurs“ atsarginių suolelio tvyrojo geros nuotaikos.<br>AP nuotr.
Po trečiojo kėlinio ant „Spurs“ atsarginių suolelio tvyrojo geros nuotaikos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-22 08:26, atnaujinta 2018-02-13 16:05

„Thunder” lyderis ir naudingiausias sezono žaidėjas Kevinas Durantas buvo savo šešėlyje. Kažkur tarp statistų liko ir Russellas Westbrookas.

O „Spurs“ komanda, varžovus galutinai sulaužiusi po didžiosios pertraukos, džiaugėsi puikiais skaičiais. „Spurs“ ekipoje rezultatyviausias buvo Tony Parkeris. Jis pelnė 22 taškus. Septynis tritaškius pridėjęs Danny Greenas surinko 21 tašką.

Dvigubu dviženkliu džiaugėsi Timas Duncanas, pelnęs keturiolika taškų ir atkovojęs dvylika kamuolių. Nuo suolo pakilę Manu Ginobilis ir Borisas Diaw surinko po vienuolika taškų.

„Mes tiesiog dirbome savo darbą. Laimėjome pirmus du mačus namuose ir esu tikras, kad varžovai mėgins sugrįžti į kovą. Jie irgi sakys, kad turi atlikti savo darbą ir laimėti namuose“, - „Thunder“ ekipos nenuvertino T.Parkeris.

K.Durantas ir R.Westbrookas pelnė po penkiolika taškų, tačiau nestebino susirinkusių sirgalių. Kartu jie pataikė trylika metimų iš 40.

Trečiasis mačas vyks Oklahomoje, bet prieš tai „Thunder“ komanda turės atsikratyti šokiruojančių minčių, kai trečiajame kėlinyje „Spurs“ juos tiesiog ėmė trypti. Ketvirtį šeimininkai laimėjo 33:18.

„Jausmas nėra geras ir taip turi būti, - sakė „Thunder“ treneris Scottas Brooksas. - Tikiuosi, kad mūsų žaidėjai irgi nesijaučia gerai. Negalima jaustis gerai. Mums išspardė užpakalius. Tačiau turime gerą progą sugrįžti į varžybas trečiosios rungtynėse.“

„Thunder“ komanda vertėsi be Serge'o Ibakos, kuris patyrė traumą.

„Thunder“: K.Durantas ir R.Westbrookas po 15, J.Lambas 13, S.Adamsas (8 atk. kam.) ir C.Butleris po 9, R.Jacksonas 8, N.Collisonas, K.Perkinsas, D.Fisheris ir P.Jonesas po 2.

„Spurs“: T.Parkeris 22, D.Greenas 21, T.Duncanas (12 atk. kam.) 14, M.Ginobili ir B.Diaw po 11, T.Splitteris (10 atk. kam.) 9, M.Belinelli (7 atk. kam.) 8, C.Josephas 6, K.Leonardas ir A.Baynesas po 4, J.Ayresas 2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.