EUROLYGA 2023

M. Pocius: „Labai apmaudu, nes jie nėra nenugalima komanda“

„Kodėl atitrūko? Nes geriau žaidė“, - tarstelėjo Martynas Pocius po pasaulio čempionato pusfinalio. Lietuviai 68:96 pralaimėjo amerikiečiams ir šeštadienį kovos dėl trečiosios vietos.

M.Pocius po rungtynių neslėpė apmaudo.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Pocius po rungtynių neslėpė apmaudo.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 2:07 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:23 PM

„Mes laikėmės. Ir galėjome laikytis. Tikrai apmaudu, nes nežaidėme gerai. O nežaidėme gerai, galbūt dėl to, kad jie yra tokia komanda, kuri pritaiko savo žaidimą. Šiandien, ypač antroje rungtynių pusėje, taip ir įvyko.

Buvo klaidų, o jie tas klaidas greitai konvertavo į greitą puolimą. Trečiajame kėlinyje jie bėgo, pabėgo ir perbėgo mus. Jų suolelis – ilgas ir stiprus. Vieni kitus keičia lygiaverčiai žaidėjai.

Tikrai norėjome laimėti. Tai nėra visiškai nenugalima komanda. Žinoma, jie yra labai stiprūs ir favoritai laimėti turnyrą. Tačiau labai gaila, kad mes nesugebėjome išlaikyti savo žaidimo, įsivėlėme į jų „bėk ir mesk“ krepšinį“, o jie ir pabėgo nuo mūsų“, - apmaudo neslėpė M.Pocius.

- Degalai baigėsi anksčiau, nei su kitais varžovais?

- Nežinau kiek tiek degalai baigėsi. Parako dar yra, ypač kitoms rungtynėms, nes jos bus svarbiausios mums šiame turnyre. Tačiau, kai atsiplėšia, kai pajunta žaidimą, bėga, deda iš viršaus, pirmauja 30 taškų, tuomet, ne tai, kad pasiduodi, bet žinai, kad prieš tokią komandą sugrįžti ir kažką padaryti bus labai sunku.

- Kaip manote, kodėl šiame mače buvo tiek daug nesportinių epizodų?

- Tai yra sportas ir kartais taip nutinka. Galbūt iš to didelio noro kartais kažkas pasistumdo, ne taip sureaguoja. Visko būna. Aišku, gal tokių dalykų nereikia, ypač po rungtynių, tačiau viskas iš to didelio noro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.