EUROLYGA 2023

Sunkiai sergantis penkiametis vienam vakarui tapo „Jazz“ žaidėju

Stebint šeimos nariams ir klubo prezidentui laisvasis agentas JP Gibsonas pasirašė sutartį su „Utah Jazz“ klubu. Jis žengė į aikštę vilkėdamas „Jazz“ marškinėlius ir netrukus jis rado vietą aikštėje kartu su naujaisiais NBA komandos draugais. Tiesa, JP Gibsonui – penkeri.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 11:50 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:27 AM

Berniukui prieš dvejus metus buvo diagnozuota leukemija. „Jazz“ klubo ir labdaringo projekto dėka mažasis krepšinio gerbėjas turėjo galimybę vienam vakarui tapti savo mėgstamiausios NBA komandos dalimi.

„Mūsų komanda jauna, tačiau nusprendėme ją dar labiau pajauninti. JP Gibsonas - „Jazz“ naujokas vienai diena“, - sakė klubo prezidentas Randy Rigby.

Kontraktą ceremonijos metu penkiametis pasirašė rožiniu pieštuku. Netrukus jis prisijungė prie apšilinėjančios komandos.

Klubo „naujoką“ audringai sutiko sirgaliai. Aikštėje pasirodžius JP Gibsonui visi arenoje buvę žiūrovai ėmė ploti atsistoję. Dar vienos ovacijų bangos jis sulaukė po to, kai įkrovė kamuolį į krepšį. Su Rudy Goberto pagalba.

„Nė neįtarėme, kad kažkas panašaus gali nutikti. Manėme, kad tai bus tik greita nuotrauka ir viskas baigsis. „Jazz“ atstovai buvo puikūs ir leido šiai svajonei išsipildyti. Norėčiau, kad to priežastis būtų kitokia... Džiaugiamės, kad yra žmonių, kuriems rūpi“, - susijaudinęs kalbėjo berniuko tėvas Joshas Gibsonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.