EUROLYGA 2023

V. Kariniauskas atsigavo – trauma nebuvo rimta

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Vaidas Kariniauskas antradienį komandos treniruotėje jau sportavo pilnu pajėgumu. Atlikus tyrimus, paaiškėjo, kad jaunojo žalgiriečio patirta trauma nėra rimta ir jis gali treniruotis normaliu režimu, rašo zalgiris.lt.

V.Kariniauskas traumą patyrė Vilniuje.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Kariniauskas traumą patyrė Vilniuje.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 12:59 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 6:03 AM

Kaklo traumą V.Kariniauskas patyrė sekmadienio rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Ketvirtojo kėlinio pabaigoje varžovų vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas, statydamas užtvarą, nokautavo „Žalgirio“ gynėją, kuris, susiėmęs už sprando, ant parketo praleido keliasdešimt sekundžių.

Iki to laiko jis spėjo pelnyti 6 taškus ir atlikti 4 rezultatyvius perdavimus, o jo komandos draugai už kelių minučių pasiekė pergalę prieš „Lietuvos rytą“ 84:82.

Nors V.Kariniauskui sutrenkimas buvo skausmingas, pirmadienį atlikus tyrimus paaiškėjo, kad rimtesnių sužalojimų žalgirietis nepatyrė. Po laisvos dienos jis kartu su komanda pradėjo ruoštis Eurolygos rungtynėms su „Nizhny Novgorod“ komanda. Šis mačas penktadienį bus žaidžiamas „Žalgirio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.