EUROLYGA 2023

S. Curry atidavė duoklę legendiniam D. Petrovičiui

NBA čempionu šiais metais su „Golden State Warriors“ tapęs Stephenas Curry vienus iš savo marškinėlių, su kuriais žaidė finale, išsiuntė į Kroatiją. Jie buvo adresuoti tragiškai žuvusio Draženo Petrovičiaus mamai Biserkai ir atsidurs krepšininko atminimo centre.

S.Curry marškinėlius išsiuntė į Kroatiją.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Curry marškinėlius išsiuntė į Kroatiją.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 6:52 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 5:12 AM

Geriausiu NBA metiku vadinamas S.Curry visą laiką žavėjosi 1993 metais autoavarijoje žuvusiu Kroatijos krepšininku, kuris taip pat garsėjo taiklia ranka. S.Curry savo idealą spėjo ir pažinti – jis sėdėjo šalia D.Petrovičiaus 1992 metų NBA Visų žvaigždžių savaitgalio metu.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Netoli buvo ir B.Petrovič, kuri maloniai elgėsi su jaunuoju S.Curry ir prižiūrėjo jį, kol jo tėvas Dellas varžėsi tritaškių konkurse.

D.Petrovičiaus atminimo muziejus įkurtas 2006 metais – jame saugomi įvairūs krepšininko atributai, marškinėliai ir kiti daiktai, primenantys jo karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.