EUROLYGA 2023

A. Milaknio šou rusų neįtikino: „Jam dar reikės pasistengti“

Įspūdingas Artūro Milaknio pasirodymas Europos taurės rungtynėse Rusijos žiniasklaidos dar neįtikino – jie laukia dar ne vieno tokio snaiperio pasirodymo.

A.Milaknis įsižaidžia Rusijoje.<br>G.Šiupario nuotr.
A.Milaknis įsižaidžia Rusijoje.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 4:14 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 12:03 PM

Kazanės „Uniks“ atstovaujantis A.Milaknis mače su Bandirmos „Banvit“ vien per antrą kėlinį pataikė penkis tritaškius iš eilės, iš viso pelnė 23 taškus ir atvedė klubą į pergalę Turkijoje.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

29-erių lietuvis iš viso pataikė 7 iš 9 tritaškių. Po tokio A.Milaknio pasirodymo Kazanės portalas „Business-Gazeta“ priskyrė mūsiškį prie pavojingiausių Rusijoje žaidžiančių snaiperių, tačiau nepuolė jo liaupsinti.

„Geriausių snaiperių sąraše daugeliui žaidėjų nereikia ypatingų derinių, bet A.Milaknis yra išimtis. Praėjęs sezonas Kaune puikiai parodė, kad komanda turi dirbti krepšininkui, tada jis yra efektyviausias.

Lietuvis dar nesulaukia didelio varžovų dėmesio gynyboje, kokį jautė praėjusį sezoną. Daugelį metimų jis atlieka būdamas laisvas. Dar ne kartą reikės pakartoti tai, ką padarė mače su „Banvit“, jog varžovai imtų bijoti lietuvio“, – skelbia rusai.

Pavojingiausių snaiperių sąraše A.Milaknis atsidūrė su Malcolmu Armsteadu (Saratovo „Avtodor“), Tyrese'u Rice'u (Maskvos srities „Chimki“), Ryanu Broekhoffu („Lokomotiv“), Milošu Teodosičiumi (Maskvos CSKA), Tony Mitchellu (Volgogrado „Krasnyj oktiabr“) ir Pavelu Sergejevu (Krasnojarsko „Jenisej“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.