EUROLYGA 2023

Aurimas Jasilionis: „Mes neturime laiko šlifuoti detalių“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai šventė dar vieną pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir šiek tiek atsigavo po pralaimėjimų Kauno „Žalgiriui“ ir Solnoko „Olaj“. Tačiau Prienuose kovoti su Prienų-Birštono „Vytautu“ lengva nebuvo.

A.Jasilionis gyrė žaidėjus už tai, kad šie kovojo iki pabaigos.<br>M.Kulbio nuotr.
A.Jasilionis gyrė žaidėjus už tai, kad šie kovojo iki pabaigos.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2015, 6:15 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 8:24 AM

„Lietuvos rytas“ šventė pergalę 89:79.

„Džiaugiuosi pergale ir didžiuojuosi savo vaikinais, kurie iki paskutinių sekundžių juodai dirbo ir įgyvendino mūsų planus, kuriuos turėjome“, – sakė laikinasis „Lietuvos ryto“ treneris Aurimas Jasilionis.

Pirmąjį kėlinį „Lietuvos rytas“ gerokai panervino savo sirgalius, nes komanda praktiškai nesigynė. Ji praleido 32 taškus.

„Sunku pasakyti, – paklaustas apie to priežastis sakė A.Jasilionis. – Manau, kad reikia daugiau darbo treniruotėse. Tiesiog neturime laiko atidirbti smulkias detales, kurios reikalingos komandinei gynybai.“

Tačiau „Lietuvos rytas“ antrajame kėlinyje jau gynėsi užtikrintai. „Vytautas“ įmetė 10 taškų, o vilniečiai pelnė 31 tašką. Virginijus Šeškus teigė, kad čia klaidą padarė jis – esą reikėjo žaisti kitokiu penketu.

„Žaidėme septyniese, o „Lietuvos rytas“ turi geresnių keitimų. Buvo sunku, nes pavydavome iki dviejų taškų, o tada – klaida. LKL čempionate mes padarome mažiausiai klaidų, o čia – 17. Bet pretenzijų krepšininkams neturiu, nes jie atidavė save. Tikiu, kad žiūrovams patiko“, – sakė „Vytauto“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.