EUROLYGA 2023

Darjušas Lavrinovičius atskleidė: galėjo žaisti NBA

Darjušas Lavrinovičius į Lietuvą rungtyniauti grįžo po trejų metų pertraukos. Kartu su broliu Kšištofu jie apsivilko Panevėžio „Lietkabelio“ komandos aprangą vedami svajonės karjerą baigti kartu.

D. Lavrinovičius<br>K. Kavolėlio nuotr.
D. Lavrinovičius<br>K. Kavolėlio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt ir lrytas.lt info

2016-11-17 12:51, atnaujinta 2017-04-17 17:36

Lietkabelis“ mums suteikė galimybę, kuri buvo mūsų svajonė, o šiais laikais ne kiekvienas klubas gali suteikti tokią galimybę“, – džiaugiasi 37-erių aukštaūgis.

D.Lavrinovičius neslėpė, kad per metus, kuriuos praleido žaisdamas užsienyje, pasiilgo lietuviškos kultūros, artimųjų ir draugų. Krepšininkas pasakojo, kad nugalėti gimtinės ilgesį jam padėdavo kartu visur vykdavusi žmona su vaikais ir žinojimas, kad vasarą vis tiek grįš į Lietuvą.

„Man patiko Italijoje ir Ispanijoje, nes ten buvo gerai ir šeimai. Puikus klimatas, vaikai turėjo daug veiklos. Bet asmeniškai labiausiai mėgstu Turkiją, sąlygos ten buvo nuostabios. Atsiminimai iš to meto geriausi“, – kalbėjo D.Lavrinovičius.

„Lietkabelio“ vidurio puolėjas atskleidė, kad būdamas jaunesnis jautė NBA komandų susidomėjimą, tačiau tuo metu apie persikėlimą už Atlanto rimtai negalvojo.

„Tais laikais aš labai nesvarsčiau apie tai, svarsčiau, kaip man gerai pritapti Europoje ir gerai sužaisti. Jei būčiau norėjęs, būčiau turėjęs galimybę išvykti į NBA“ , – pasakojo D.Lavrinovičius.

Broliai Lavrinovičiai yra lenkų kilmės ir augo lenkiškoje šeimoje, tačiau save laiko lietuviais. „Aš tik su seneliais bendrauju lenkiškai, daugiau su Lenkija nesu susijęs“, – sakė „Lietkabelio“ krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.