EUROLYGA 2023

Paviešino vaizdo įrašą, kuriame – teisėjų klaidos CSKA žaidėjų naudai

Š.Jasikevičius buvo išvarytas iš aikštės.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius buvo išvarytas iš aikštės.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-26 16:50, atnaujinta 2017-04-11 09:36

Šarūnas Jasikevičius neapsikentęs teisėjų sprendimų buvo išvarytas antradienio mače su Maskvos CSKA, o Kauno „Žalgirio“ sirgaliai ne kartą šiuos nušvilpė ir skandavo nepagarbius žodžius.

Vaizdo įraše matosi, kaip CSKA aukštaūgis Jamesas Augustine'as net kelis kartus pažeidė trijų sekundžių taisyklę, bet teisėjų švilpukai tylėjo.

Po kelis kartus teisėjai nepastebėjo jo ir Viktoros Chriapos žingsnių.

Š.Jasikevičius už antrą techninę pražangą buvo išvarytas ketvirtojo kėlinio pradžioje. „Žalgirio“ vairą tada perėmęs Darius Maskoliūnas sugebėjo išlaikyti šaltakraujiškumą. Kauno klubas pastarąjį kartą CSKA ekipą buvo įveikęs 2000-aisiais.

„Nebuvau pasiruošęs antrą kartą CSKA pralaimėti su tokiu dideliu pražangų skirtumu. Jeigu jie Maskvoje mušė rekordus, tai šiandien man daug kas irgi nepatiko, bet dabar būtų kvaila apie tai šnekėti. Reikia labiausiai pasidžiaugti Dariumi ir žaidėjais“, – po mačo komentavo situaciją Š.Jasikevičius.

„Teisėjas gali labiau palaikyti stipresnę, labiau tituluotą komandą ar pro pirštus praleisti vienos ar kitos žvaigždės nuodėmes. Taip jau nutinka, bet nebuvo tokių itin ryškių momentų“, – apie teisėjų darbą lrytas.lt sakė Sergejus Jovaiša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.