EUROLYGA 2023

Nugaros traumą prisiminęs Donatas Motiejūnas nuramino gerbėjus

Donatas Motiejūnas nuo 2012 metų gyveno Teksaso ritmu. „Houston Rockets“ klube NBA karjerą pradėjęs krepšininkas buvo pripratęs prie visko, ką galėjo pasiūlyti Hjustonas, o dabar turi pratintis prie gerokai kitokio miesto.

D.Motiejūnas<br>NBA/ „Getty Images“ nuotr.
D.Motiejūnas<br>NBA/ „Getty Images“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2017, 1:43 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:51 PM

Atvykęs į „New Orleans Pelicans“ jis susidūrė su kitokia kultūra, tačiau nesiskundė.

„Vieta – kitokia. Hjustone praleidau ketverius gražius metus, o dabar atvykau į miestą, kuris niekada nemiega, visi rengia vakarėlius. Mėgini dvyliktą miegoti, o netoliese – vakarėlis, kas nors muša būgnais. Viskas – kitaip, tačiau man patinka miesto aura. Tai primena europietišką miestą“, – „Fox“ televizijos laidoje kalbėjo D.Motiejūnas, kurį kalbino buvęs „Rockets“ trenerio asistentas Gregas Buckneris.

Nuotaikingame interviu D.Motiejūnas išgirdo ir rimtą klausimą. NBA dar daug kam įdomu, kaip 26 metų krepšininkas jaučiasi po ilgosios derybų epopėjos, per kurią D.Motiejūnas nežaidė aštuonis mėnesius.

„Žaidžiau visose rungtynėse, kuriose turėjau progą. Esu labai laimingas, kad pagaliau sekasi gerai ir galiu žaisti bei varžytis su kitais. Komandoje turime du geriausius aukštaūgius, tad žaidimas su jais per treniruotes – didelė patirtis“, – kalbėjo D.Motiejūnas.

Vasarą jam vėl reikės derėtis dėl NBA kontrakto, o šiuo metu D.Motiejūnas minutėmis aikštėje pasigirti negali.

Aikštėje jis praleidžia vidutiniškai vos 5 minutes, renka 4,1 taško ir atkovoja 3,3 kamuolio. Į Komandą atvykus DeMarcusui Cousinsui tapo aišku, kad daugiau laiko per rungtynes D.Motiejūnui tikėtis – labai sunku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją