EUROLYGA 2023

Klaipėdos „Neptūnas“ pratęsė bendradarbiavimą su svarbiais rėmėjais

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos „Neptūnas“ tęsia ilgalaikį bendradarbiavimą su Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija. Trečiadienį abipusė organizacijų partnerystė buvo atnaujinta ir įtvirtinta „Neptūno“ direktoriaus Algimanto Erciaus ir Valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinio direktoriaus Arvydo Vaitkaus parašais.

bcneptunas.lt nuotr.
bcneptunas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

bcneptunas.lt

Mar 29, 2017, 6:26 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 10:25 PM

„Mūsų įmonei svarbu prisidėti prie aukštus pasiekimus demonstruojančių komandų bei įstaigų, skiriančių dėmesį vaikų užimtumui. „Neptūnas“ yra stipri reprezentacinė vyrų krepšinio komanda Klaipėdos mieste, todėl jaučiame atsakomybę prisidėti prie šios sporto šakos“, – sakė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius A. Vaitkus.

„Džiaugiamės pratęsę partnerystę su Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija. Klubui turėti ir jausti stabilią miesto įmonių paramą visuomet yra labai svarbu. Esame įsitikinę, kad ši sutartis davė ir neabejotinai duos naudos ateityje abejoms organizacijoms“, – A. Vaitkui pritarė A. Ercius.

Klaipėdos uostas, būdamas miesto bendruomenės dalimi, nėra abejingas miestui svarbiems projektams, tarp jų ir Klaipėdą garsinančioms sporto šakoms bei vaikų užimtumu besirūpinančioms įstaigoms.

Socialiai atsakinga Uosto direkcija skiria didelį dėmesį miestą reprezentuojančioms sporto komandoms. Trečiadienį bendradarbiavimo sutartis pasirašyta ne tik su „Neptūnu“, bet ir daugkartiniu Lietuvos rankinio čempionu Klaipėdos „Dragūnu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.