EUROLYGA 2023

„Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus metė įtarimą – pergalę iš ekipos pavogė sekretoriatas

Lietuvos krepšinio lygos )„Tete-a-Tete Casino“ LKL) atkrintamųjų starte Gintaro Leonavičiaus tritaškis paskutinę sekundę lėmė Panevėžio „Lietkabelio“ pergalę prieš Prienų–Birštono „Vytautą“ 77:75. Vis dėlto prieniškių strategas Virginijus Šeškus su pralaimėjimu paskutinėmis sekundėmis susitaikyti nebuvo linkęs.  

 "Vytauto" komandos treneris Virginijus Šeškus<br> M.Kulbio nuotr.
 "Vytauto" komandos treneris Virginijus Šeškus<br> M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2017, 8:22 PM, atnaujinta Apr 30, 2017, 8:54 PM

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 19 sekundžių Kšištofas Lavrinovičius pataikė dvitaškį ir persvėrė rezultatą Panevėžio naudai 74:72. Kitoje atakoje Tomas Delininkaitis antru bandymu smeigė tritaškį ir aikštės šeimininkams paliko vos 2,4 sekundės  atsigriebti - 74:75. Lemiamoje atakoje fantastišką tritaškį su sirena pataikė Gintaras Leonavičius ir atnešė „Lietkabeliui“ pergalę – 77:75.

– Turbūt sunku susilaikyti nesikeikus?

– Ne. Skaudu, nes galėjome laimėti. Be to, teisėjai patikrino tik atakos pabaigą, ar laiku buvo išmestas metimas, o kad laikrodis buvo paleistas per vėlai – nematė. Metimas galėjo būti jau laikui pasibaigus. Bet mūsų žaidėjai šaunuoliai, sužaidė tiek daug minučių. Pritrūko jėgų.

– Atsimenate savo karjeroje tokių skaudžių rungtynių pabaigų?

– Labai daug. Prieš keturis ar penkis metus taip pralaimėjome Klaipėdoje, o „Neptūnas“ tada pateko į Eurolygą. Būna taip. Skaudu, bet nėra pikta. Kovėmės gerai, pradžia buvo nuostabi, bet pabaiga nesusiklostė.

– Jaunimui yra sunku?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.