EUROLYGA 2023

NBA mainų karuselė: kol Dwightas Howardas kalbėjo su sirgaliais, jį iškeitė

NBA lygą jau drebina skambūs perėjimai. Dwightas Howardas socialiniame tinkle „Twitter“ ramiai kalbėjo su krepšinio sirgaliais apie perėjimų periodą, kai pasirodė žinia, kad „Atlanta Hawks“ klubas nutarė jį iškeisti į „Charlotte Hornets“ komandą.

 D.Howardas buvo išmainytas.<br> USATodaySports/Scanpix nuotr.
 D.Howardas buvo išmainytas.<br> USATodaySports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2017, 8:01 AM

Praėjus 10 minučių po to, kai D.Howardas pradėjo klausimų-atsakymų sesiją, ESPN žurnalistas Marcas J.Spearsas paskelbė naujieną, kokios pats krepšininkas nesitikėjo.

D.Howardas spėjo atsakyti vieną klausimą, kuris nebuvo susijęs su šiuo perėjimu, nes tada krepšinio aistruoliai pradėjo jam rašyti naujienas.

31 metų 211 cm ūgio centras „Hawks“ marškinėlius vilkėjo 2016-2017 metų sezoną. Prieš tai jis tris sezonus praleido „Houston Rockets“ klube.

„Hawks“ ir „Hornets“ mainuose dalyvavo trys krepšininkai. Už D.Howardą „Hawks“ klubas gavo 41-ąjį šių metų NBA naujokų biržos šaukimą, Marco Belinelli ir Milesą Plumlee.

„Hornets“ dar gavo 31-ąjį NBA naujokų biržos šaukimą.

Mainus atliko ir „Los Angeles Lakers“ ir „Brooklyn Nets“ klubai. „Nets“ gavo Timofėjų Mozgovą bei D'Angelo Russelą, o į Los Andželą išsiuntė Brooką Lopezą bei 27-ąjį NBA naujokų biržos šaukimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.