EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ komanda susidomėjo Ispanijoje rungtyniaujančiu Latvijos talentu

Kauno „Žalgirio“ komanda, po NBA vasaros lygos netekusi Royce'o O'Nealo, kuris karjerą tęs „Utah Jazz“ klube, toliau intensyviai ieško pamainos šiam krepšininkui.

 Rolandas Šmitas domina Kauno klubą<br> Facebook nuotr.
 Rolandas Šmitas domina Kauno klubą<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2017, 11:54 AM, atnaujinta Jul 19, 2017, 12:11 PM

Vakar pasirodė pranešimų, kad Kauno komanda siekė prisivilioti lenką Mateušą Ponitką, tačiau šis pasirinko žaidimą Ispanijoje.

Šiandien Ispanijos žiniasklaidoje sklando pranešimai, kad Lietuvos čempionai susidomėjo galimybe įsigyti Ispanijos aukščiausioje krepšinio lygoje besivaržančiam klubui Fuenlabrados „Montakit“ priklausantį latvį Rolandą Šmitą. 

Tiesa, jeigu šalies čempionai iš tiesų sieks įsigyti šį žaidėją, jiems reikės sumokėti išpirką. Tačiau išpirkai Lietuvos čempionai pinigų turi. Laikinosios sostinės komanda po to, kai buvo nutraukta sutartis su amerikiečiu, gavo 150 tūkstančių eurų siekiančią kompensaciją.

R.Šmitas įvardijamas kaip vienas talentingiausių krepšininkų ne tik Latvijoje, bet ir Europoje. 22 metų 208 cm ūgio latvis gali žaisti lengvojo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose. Praėjusį sezoną Europos taurėje jis per 22 minutes įmesdavo po 9,4 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio ir atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.