EUROLYGA 2023

Artūras Gudaitis iš oro uosto – tiesiai į Milano klubo treniruotę

Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas 24-erių 208 cm ūgio Artūras Gudaitis per vieną dieną pakeitė visą savo karjerą – dar sekmadienį buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininku, trečiadienį jau vilkėjo italų Milano „Olimpia“ ekipos marškinėlius.

 A.Gudaitis jau treniruojasi Milane<br> teitter.com
 A.Gudaitis jau treniruojasi Milane<br> teitter.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2017, 10:49 PM, atnaujinta Sep 13, 2017, 11:13 PM

A.Gudaitis jau pirmadienio vakarą žinojo, kad juo domisi Milano „Olimpia“ ekipa, o jau kitą rytą žaidėjas sukirto rankomis su italais. Tik vakare apie atsisveikinimą su klubu parašė „Lietuvos rytas“.

Trečiadienio rytą A.Gudaitis išskubėjo į Milaną ir jau prisijungė prie „Olimpia“ klubo ir ten žaidžiančio mūsų rinktinės įžaidėjo Manto Kalniečio. Vakare lrepšininkui treneriai ir M.Kalnietis pasakojo apie ekipos derinius bei žaidimo subtilybes.

„Lietuvos rytas“ sutiko parduoti A.Gudaitį, nors dar vasaros pradžioje atmetė Stambulo „Besiktas“ pasiūlymą. Už A.Gudaitį, lrytas.lt žiniomis, italai sumokėjo 350 tūkstančių eurų.

O pats krepšininkas netgi sutiko žaisti už mažesnį atlygį.

208 cm ūgio centras su Milano komanda pasirašė dvejų metų sutartį ir kas sezoną uždirbs po 250 tūkstančių eurų.

Lietuvos ryto“ klube šį sezoną A.Gudaitis būtų gavęs 300 tūkst. eurų. Jo sutartis su „Lietuvos rytu“ galiojo dar vienerius metus.

Po to, kai A.Gudaitis paskelbė, kad nori palikti „Lietuvos rytą“, Vilniaus klubas pranešė, kad sutvarkė visas problemas.

„Negaliu kalbėti apie tai, kas buvo prieš tai. Bet Artūras žais mūsų komandoje. Jam yra numatytas labai svarbus vaidmuo“, – rugpjūtį sakė „Lietuvos ryto“ klube viceprezidentu dirbantis Linas Kleiza.

Bet panašu, kad reikalai sutvarkyti nebuvo, nes A.Gudaitis ir toliau ieškojo būdų palikti komandą. Dar sekmadienį „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis stebėjosi, kad krepšininkas su juo bendrauja tik per agentą ir pabrėžė, jog nori šį kuo greičiau matyti treniruotėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.